De beste vakantie aanbieders vind u hier!

TravelBird

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Parkeren Schiphol

Wanneer je op vakantie gaat, zijn er een hoop dingen waaraan je moet denken. Heb je alle spullen wel ingepakt en wordt er niks vergeten? Ook al ga je maar voor een week op vakantie, je moet toch een hoop meenemen. Niet alleen kleren en schoenen zorgen voor een groot deel van de vulling van een koffer of reistas, maar ook aan andere dingen als toiletspullen, boeken en een zonnebril moet gedacht worden. Wanneer je op vakantie gaat, is het vervoer van en naar de luchthaven ook zeker iets om niet te vergeten.

Vervoer

Als je geluk hebt, kun je familie of vrienden regelen om je van en naar het vliegveld te brengen. Wanneer je deze luxe niet hebt, dan zul je een andere oplossing moeten bedenken. Natuurlijk kun je met de taxi naar het vliegveld gaan en regelen dat je bij terugkomst van je vakantie ook weer opgehaald wordt op het vliegveld. Een taxi is echter vaak erg duur dus alleen een optie wanneer je een ruim budget hebt. Wanneer je budget wat minder groot is, kun je er ook voor kiezen om met het openbaar vervoer naar het vliegveld te gaan. Nadeel hiervan is dat je dan gebonden bent aan de beschikbaarheid van de bus of trein en dat je, wanneer er bijvoorbeeld een wisselstoring of een kapotte bovenleiding is, geen kant op kunt of erg om moet reizen.

Vlieg Parkeren

Airport Parking Services

All-in parking schiphol

ValetSchiphol

Gemak

Wanneer je geen zin hebt in alle rompslomp omtrent het vervoer van en naar Schiphol, dan kun je er het beste voor kiezen om te parkeren op Schiphol. Je kunt namelijk je auto parkeren op de luchthaven en deze daar laten staan tot je weer terug bent van je vakantie. Op Schiphol is genoeg ruimte om je auto te parkeren en of je nu voor een weekendje naar Londen vliegt of voor vier weken naar Zuid-Afrika gaat, het is altijd mogelijk om je auto op Schiphol te parkeren. En een parkeerplek regelen, doe je heel gemakkelijk online. Het werkt als volgt. Online vul je je vertrek- en aankomstdatum in. Je krijgt dan meteen een overzicht van welke parkeerplaatsen er nog vrij zijn en tegen welke prijs deze parkeerplaatsen te huren zijn. Vervolgens maak je je keuze en leg je je parkeerplaats online vast.

Keuze

Wanneer je je auto wilt parkeren bij Schiphol, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Naast het standaard parkeren, zijn er namelijk tal van extra features waarop je kunt selecteren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de afstand van de parkeerplaats tot de luchthaven te kiezen en kun je kiezen voor valet parking. Als je voor valet parking kiest, geef je simpelweg je sleutel af aan de balie en dan wordt je auto vervolgens voor je geparkeerd. Ook is het mogelijk om je auto te laten wassen wanneer deze bij Schiphol geparkeerd is. Bij terugkomst in een brandschone auto weer naar huis rijden, wat is er nu mooier dan dat? Voor welke optie je ook gaat, het blijft een gegeven dat het parkeren van je auto op Schiphol niet erg goedkoop is. Het is daarom aan te raden om op aanbiedingen te letten en ook andere aanbieders te vergelijken voordat je een definitieve beslissing neemt. Kijk verder op onze websites voor meer informatie over andere mogelijkheden.