De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Breakloose

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

BelVilla

BelVilla

In de online verhuur van vakantiehuizen is Belvilla de specialist. Belvilla is niet voor niets marktleider in de Benelux en een van de grootste reisorganisaties, die werkzaam is op het gebied van de verhuur van vakantiehuizen. Belvilla heeft al meer dan dertig jaar ervaring en jaarlijks verzorgt deze reisorganisatie voor een half miljoen gasten een fantastisch onderkomen in een van de twintigduizend vakantiehuizen. Het aanbod van vakantiehuizen ligt verspreid in Europa over negentien landen. Belvilla biedt unieke vakantiehuizen aan, die zich onderscheiden ten aanzien van de locatie en de prijs.

In 1980 is Belvilla voor het eerst actief geworden op de markt van de verhuur van vakantiehuizen. In meer dan dertig jaar heeft Belvilla een prominente positie veroverd in de vakantiehuizenverhuur. Meer dan een half miljoen gasten verblijven elk jaar in een van de unieke vakantiehuizen in verschillende landen, waaronder in Spanje, Nederland, Italie, Belgie, Frankrijk, Groot-Brittannie en in Duitsland. Belvilla is een betrouwbare partner en is lid van de SGR, Thuiswinkel en ANVR. Bovendien is Belvilla al sinds het jaar 2007 een bedrijfsonderdeel van de Europese holding@leisure.

Direct naar de website van BelVilla gaan?
BelVilla

Wie via Belvilla een vakantiehuis boekt, is verzekerd van een fantastische accommodatie tegen een passende prijs. Er kan een keuze worden gemaakt uit ongeveer twintigduizend vakantiehuizen, die gelegen zijn in negentien landen in Europa.

Een vakantiehuis via Belvilla boeken is niet alleen geschikt voor een lange welverdiende vakantie, maar ook voor een weekendje weg. De vakantiehuizen bevinden zich op uiteenlopende locaties, zodat naar voorkeur een vakantiehuis aan zee, in de bergen of nabij een grote stad kan worden geboekt. Ook met betrekking tot de accommodaties zijn er variaties. Zo is het mogelijk om een gezellige gite voor twee personen in Frankrijk te boeken, maar kan er net zo goed gekozen worden om met een grote groep in een kasteel te verblijven. Het aangename van een vakantiehuis van Belvilla is, dat iedereen volop van zijn of haar vrijheid en privacy kan genieten. De keuken biedt de mogelijkheid om zelf eten te koken en een duik in een privezwembad behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden van Belvilla.

Een bijzonder kenmerk van de Belvilla vakantiehuizen is de typische regiosfeer. Er zijn dan ook accommodaties beschikbaar in de vorm van een vakwerkhuis in Duitsland of in de vorm van een Friese stolpboerderij. Bijzondere accommodaties maken ook deel uit van het aanbod, zoals een woonboot, voormalige duiventil of een grotwoning.

Het eigen huis gevoel is in de Belvilla vakantiehuizen sterk aanwezig en de vakantiehuizen liggen veelal in een actieve regio, waar de lokale bevolking rustig bezig is met het dagelijkse leven. De beheerder of de eigenaar van het vakantiehuis zal als aanspreekpunt fungeren en kan uiteraard informatie verstrekken over bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving.

Een Belvilla vakantiehuis is altijd te boeken tegen een aantrekkelijke prijs. Het is al mogelijk om voor driehonderd euro in het hoogseizoen een leuk vakantiehuis te boeken voor het hele gezin. Voor grote groepen gelden nog scherpere prijzen. Groepen kunnen overigens prima rekening houden met de individuele privacy, want er zijn meerdere accommodaties beschikbaar, waar tweepersoonsslaapkamers met of zonder eigen badkamer beschikbaar zijn.

Het zoeken op de website van Belvilla gaat net zo snel en eenvoudig als het boeken. Op de website is er van elk vakantiehuis een beschrijving te vinden met afbeeldingen. Er wordt niet alleen informatie over de vakantiewoning verstrekt, maar ook over de omgeving en er worden tips van de huiseigenaar vermeld. Gasten, die al eerder een Belvilla vakantiehuis hebben bezocht, kunnen per vakantiehuis een cijfer geven en extra opmerkingen plaatsen in het beschikbare gastenboek op de website. De uitgebreide presentatie met foto's met een eventuele aanvulling van videobeelden laat een goed beeld zien en de locatie kan exact gevonden worden met Google Maps.Beoordelingen

Geen recensies gevonden voor BelVilla!

Zelf een recensie voor BelVilla plaatsen?