De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Corendon

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

TravelBird

TravelBird TravelBird maakt reizen binnen Europa een stuk eenvoudiger, en bovendien ook een stuk goedkoper. Het doel van TravelBird is om reizen aan te bieden die je pas wilt beleven nadat je deze op de website hebt gezien. Je komt bij dit online reisbureau dus niet met een gewenste bestemming, maar kiest op basis van het aanbod waar jij met jouw volgende vakantie naartoe gaat.

Op deze pagina lees je een uitgebreide recensie van TravelBird.

Direct naar de website van TravelBird gaan?
TravelBird

Iedere dag een andere reis
Het unieke aan het aanbod van TravelBird is dat het iedere dag lichtelijk verandert. De reizen die je op maandag kunt boeken zijn niet altijd gelijk aan de reizen die je op dinsdag kunt boeken. Daarbij speelt er ook nog een andere factor: de aanbiedingen kunnen zomaar binnen korte tijd verdwijnen.

Want iedere aanbieding is maar voor beperkte tijd geldig. De meeste aanbiedingen hebben een duur van 7 dagen. Het is dus zaak om binnen deze 7 dagen een reis te boeken, omdat je anders misgrijpt en niet op vakantie kunt.

Snel Europa in met TravelBird
De primaire aanbiedingen op de website draaien om stedentrips; een korte vakantie naar een van de hoofdsteden in Europa. Je kunt een stedentrip naar bijvoorbeeld Parijs of Londen boeken. TravelBird biedt hierbij de reis en een unieke ervaring aan. Zo is het mogelijk om een stedentrip naar Parijs te boeken met een dagkaart voor Disneyland Parijs voor het hele gezin.

Iedere Europese hoofdstad is anders. Dit zorgt ervoor dat ook iedere stedentrip die op TravelBird wordt aangeboden anders in elkaar zit. Wil je bijvoorbeeld een keer Londen vanuit de lucht zien? Dan is een stedentrip naar Londen met kaartjes voor Londen Eye een bijzondere ervaring. TravelBird verkoopt dus geen stedentrips, maar juist ervaringen.

Geschikt voor fietsvakanties en wintersport
Maar ook reizen naar andere Europese landen zijn eenvoudig via TravelBird te boeken. Je kunt bijvoorbeeld een fietsvakantie of wintersportreis naar Oostenrijk boeken. Zowel voor zomer- als winterperiodes is TravelBird een geschikt reisbureau.

De prijzen van vakanties
Het unieke aan TravelBird zijn de prijzen die je voor een vakantie betaalt. Waar je bij een normaal reisbureau al snel honderden euro's neerlegt voor een reis, betaal je bij TravelBird vaak maar 100 tot 200 euro voor een vakantie. Je kunt dus flink op een vakantie besparen wanneer je deze bij TravelBird boekt, en hebt daarbij ook altijd een unieke ervaring tijdens de vakantie.

Zo kost een stedentrip naar Parijs gemiddeld 150 euro, inclusief vlucht en hotel. Dat is een aanzienlijk verschil met andere aanbieders van stedentrips, omdat je bij andere aanbieders voor een stedentrip Parijs al snel 400 tot 500 euro neerlegt.

Onze recensie van TravelBird: het eindcijfer
TravelBird biedt een aanzienlijk goedkopere vakantie dan andere vakantieaanbieders. Een ander uniek aspect is het gigantische aanbod van belevingen die je via TravelBird kunt boeken. Je boekt niet zomaar een vakantie, maar je gaat echt op zoek naar een beleving die je altijd hebt willen meemaken.

Ons eindcijfer voor TravelBird is daarom een 8,2.Beoordelingen

Geen recensies gevonden voor TravelBird!

Zelf een recensie voor TravelBird plaatsen?