De beste vakantie aanbieders vind u hier!

TravelBird

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Peter-Langhout

Peter-Langhout

Peter Langhout reizen is opgericht in 1987. Ze heeft haar 25e verjaardag dus al kunnen vieren. Het aanbod van Peter Langhout reizen bestaat voornamelijk uit bus-excursiereizen en stedentrips per bus naar allerlei bestemmingen in Europa. Het aanbod is vandaag de dag uitgebreid met autovakanties en stedentrips met eigen vervoer. Meer weten over wat Peter Langhout reizen exclusief maakt? Wil jij weten wat de positieve punten zijn van deze reisorganisatie, maar ook meer weten over de negatieve punten? Wij geven je - na het bespreken van al het bovenstaande - een samengevat eindoordeel.

Wat maakt Peter Langhout anders dan andere aanbieders?

Peter Langhout reizen onderscheidt zich van de rest van de reisbureaus, doordat dit reisbureau zich niet gespecialiseerd heeft in een bepaalde soort reis, maar allerlei soorten reizen aanbiedt. Een zonvakantie? Geen probleem! Een stedentrip? Je hoeft hiervoor niet naar een specialist: het personeel van Peter Langhout heeft de vetste bestemmingen al voor je uitgezocht. Hoe? Te allen tijde met de bus. Peter Langhout biedt dus geen vliegvakanties aan, maar doet alles per touringcar. Toch liever dichtbij huis? Dan zijn de "kort weg" en "dichtbij reizen" geknipt voor jou. Liever een cruise? Ook daarvoor kun je terecht bij Peter Langhout! Met deze diverse aanbieder kun je ook naar Disney Land, of speciaal op kerstreis. Rondreizen, last minutes, autovakanties, fietsvakanties: Peter Langhout heeft het allemaal! Ongelofelijk, maar waar. Peter Langhout combineert een ruim aanbod aan reizen en maakt het allemaal mogelijk als online touroperator.

Direct naar de website van Peter-Langhout gaan?
Peter-Langhout

Positieve punten

Peter Langhout wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld. De vakantieaanbieder Peter Langhout reizen is aangesloten bij de ANVR. Deze organisatie waarborgt de kwaliteit van online touroperators. Je hoeft dus in geen enkel geval bang te zijn dat je misschien wel opgelicht wordt; Peter Langhout is erkend en goed bekend. Tevens biedt Peter Langhout - naar eigen zeggen - een goede kwaliteit voor een eerlijke prijs en met ruim 25 jaar ervaring als vakantiespecialist kunnen zij met zekerheid een specialist genoemd worden. Elke dag zijn zij telefonisch bereikbaar, zeven dagen per week. Het personeel luistert goed, houdt rekening met je wensen en is altijd vriendelijk. De focus ligt voornamelijk op de klant. Peter Langhout werkt er continue om aan alle wensen en eisen van de consument te voldoen.

Negatieve punten

Op de website staat nergens echt goed vermeld dat het gaat over een touroperator die bijna alleen maar busreizen aanbiedt. Mensen die dus op zoek zijn naar een vliegvakantie, kunnen na lang zoeken bedrogen uitkomen. Volgens sommigen is de prijs van Peter Langhout niet voor niets zo laag. De service blijkt namelijk nogal eens wat te wensen over te laten. Klachten blijken niet snel genoeg in behandeling genomen worden. Er is zelfs ooit een klacht ingediend over een buschauffeur die gerookt zou hebben in de bus naar Disneyland Parijs in het bijzijn van de gasten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en wij kunnen het ons goed voorstellen dat klanten dit onacceptabel vinden, en al helemaal in het bijzijn van kinderen.

Eindbeoordeling

Een goed geregelde en zorgeloze vakantie boek je bij Peter Langhout reizen. Zolang je niet al te hoge verwachtingen hebt en je zeker weet dat busreizen comfortabel genoeg voor je zijn, zegt ons testpanel: doen!Beoordelingen

Geen recensies gevonden voor Peter-Langhout!

Zelf een recensie voor Peter-Langhout plaatsen?