De beste vakantie aanbieders vind u hier!

BeleefAfrika

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Breakloose

Breakloose

De reisorganisatie Breakloose biedt de ultieme beach, surf en feest vakantie. Breakloose richt zich vooral op het aanbieden van surfvakanties. Een ieder op wie de woorden, relaxen, surfen, zon, gezelligheid en levensgenieter van toepassing zijn, kan bij Breakloose terecht voor een geweldige vakantie.

Er zijn tal van bestemmingen, die elk over eigen unieke kenmerken beschikken. Zo is het mogelijk om een actieve en sportieve vakantie te boeken, maar kan er ook een keuze worden gemaakt voor het boeken van een culturele vakantie met uitstapjes naar historische steden, zoals Bordeaux en San Sebastian.

Breakloose biedt een verscheidenheid aan accommodaties, van tenten tot surfvilla's en van luxe strandchalets to een uniek vakantiewoning. Er zijn accommodaties beschikbaar voor grote en voor kleine groepen.

De surfcamps van Breakloose zijn uiteraard helemaal ingericht in de typische strandstijl. Zo is er een bamboebar, kun je genieten in de hangmatten en luisteren en kijken naar surfvideos met bijpassende muziek. Alle ingredienten zijn dan ook aanwezig om van een geweldige surfvakantie te kunnen genieten.

Direct naar de website van Breakloose gaan?
Breakloose

Ontstaan van Breakloose

Sven Daans is een van de grondleggers van Breakloose. De grondlegger is al op jeugdige leeftijd begonnen met surfen en snowboarden, waarna de overstap werd gemaakt naar het golfsurfen. Sven is op de meest waanzinnige surfplekken in de wereld geweest, waaronder op Hawai, maar ook in Nieuw-Zeeland, Australie, Peru. Brazilie, Portugal en Marokko ontbreken niet op dat lijstje.

Sven is in 1996 gestart met het organiseren van de eerste Breakloose surfcamp in Frankrijk in de plaats Biarritz. Het doel was om surfers hier bij elkaar te brengen, zodat de surfers elkaars ervaringen konden uitwisselen. Er heerste een unieke sfeer op het eerste door Sven georganiseerde surfcamp en was zo succesvol dat er elk jaar steeds meer surfers naar de Breakloose camps kwamen. Nu zijn er ook surfcamps van Breakloose in onder meer Moliets, Mimizan en Lacanau.

Er kan gesteld worden dat er tijdens de surfcamps sprake is van een internationale samenstelling van surfers. Er heerst een sfeer van saamhorigheid en het is er altijd gezellig. Dat maakt dat de surfcamps van Breakloose zo gewild zijn geworden, dat er vanuit heel Europa surfers naar toe komen. De gasten delen hun liefde voor de sport net als een gelijke levensstijl, die surfers zo eigen is.

Sven verzorgt tegenwoordig met zijn geweldige medewerkers de surflessen en sinds een aantal jaren zijn er nog meer bestemmingen in Spanje en Frankrijk waar de Breakloose surfcamps worden aangeboden.

Breakloose is door Sportura Reizen mede mogelijk gemaakt.Beoordelingen

Geen recensies gevonden voor Breakloose!

Zelf een recensie voor Breakloose plaatsen?