De beste vakantie aanbieders vind u hier!

BeleefAfrika

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Corendon

Corendon

Corendon Vliegvakanties kan iedereen een onbezorgde fijne vakantie bieden. U kiest zelf uw favoriete vakantiebestemming uit in het aanbod van vakanties, waarbij een ruime keuze wordt geboden uit bestemmingen en accommodaties, zoals hotels en appartementen. Corendon Vliegvakanties heeft een uitstekende selectie gemaakt van comfortabele accommodaties, waarbij de vlucht en vervoer uiteraard wordt geregeld.

Verrassend voordelig op reis met Corendon Vliegvakanties
Met Corendon Vliegvakanties kunt u verrassend voordelig op reis, want Corendon biedt een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Lage prijzen, volop vakantiegenot
Corendon Vliegvakanties doet er alles aan om elke vakantie soepel te laten verlopen. Dat begint al bij het maken van een keuze, waarbij u ondersteuning kunt krijgen, maar gaat door tot en met het einde van de vakantie. Corendon biedt u daarnaast uitgebreide informatie over de vlucht, verblijf en daarmee samenhangende zaken. Uw reis wordt tot in de puntjes voorbereid.

Direct naar de website van Corendon gaan?
Corendon

Geschiedenis van Corendon
Corendon BV is een overkoepelend bedrijf, waar Corendon Vliegvakanties onderdeel van uitmaakt. De onderneming is opgericht in het jaar 2000, waarin Atilay Uslu en Yildiray Karaer hebben besloten tot een verregaande samenwerking te komen. De naam Corendon komt voort uit het Duitse woord korund en is gerelateerd aan een bordeauxrood gekleurde mineraal. Het is dan ook niet voor niets dat de huiskleur van Corendon bordeauxrood is geworden.

Corendon zet woorden om in daden
Corendon voert een actieve marketingcampagne en plaatst dan ook op een zeer intensieve wijze advertenties. Ook van andere mediakanalen wordt veel gebruik gemaakt, zodat de positie van Corendon Vliegvakanties vooraanstaand zal worden. Corendon Vliegvakanties heeft een sterke groei doorgemaakt en dat is mede dankzij de inzet van de lokale agenten van Corendon in combinatie met het optimaliseren van de bedrijfsvoering. Door de grote ervaring op het gebied van inkopen en het omzetten van woorden in daden, is het voor Corendon Vliegvakanties mogelijk om tegemoet te komen aan de groeiende vraag op de reizigersmarkt.

De reizigers stellen steeds meer eisen en daar past Corendon het productaanbod uiteraard op aan. Corendon Vliegvakanties houdt namelijk rekening met de wensen van de reiziger. Het selecteren van bestemmingen en accommodaties neemt een belangrijke rol in en daarbij wordt er zeker op de verhouding tussen prijs en kwaliteit gelet. Corendon Vliegvakanties staat bekend als een grote, bekende en betrouwbare reispartner.

De directie is zelf van mening dat het grote succes van Corendon Vliegvakanties vooral kan worden toegeschreven door de uitstekende verhouding tussen kwaliteit en prijs. Bovendien speelt Corendon Vliegvakanties in op de groeiende vraag van reizigers, die op het laatste moment besluiten een vakantie te boeken.Beoordelingen

Naam: Anoniem Datum: 01.04.14Beoordeling: Goed
Vorig jaar een heerlijke zonvakantie naar Turkije gehad met Corendon. Gevlogen vanaf Eindhoven wat dicht bij ons huis was en van de zon genoten. Het hotel was leuk en de prijs was laag, volgende keer zullen wij Corendon zeker weer overwegen.

Naam: Mevr. Haagen Datum: 05.11.14Beoordeling: Ruim voldoende

Alles OK, geen klachten over Corendon.
Zelf een recensie voor Corendon plaatsen?