De beste vakantie aanbieders vind u hier!

BelVilla

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

EffeWeg

EffeWeg

De enthousiaste en jonge touroperator Effe Weg biedt fantastische busreizen aan door heel Europa ten een voordelige prijs. Effe Weg is onderdeel van de Betuwe Express en Gebo Specials en is sinds de start in 2002 uitgegroeid tot een belangrijke touroperator in de Nederlandse reiswereld.

Effe Weg richt zich een brede doelgroep en verkoopt busreizen direct aan de reizigers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nieuwleusen en van daaruit wordt alles gecoordineerd vanaf de inkoop van reizen tot en met de verkoop. Hierdoor is het mogelijk om een voordelige prijs voor de busreizen te hanteren, waarbij kwaliteit uiteraard een belangrijke rol speelt. Het vervoer in de bussen wordt verzorgd door deskundige chauffeurs en daarbij wordt er gebruik gemaakt van een groot wagenpark.

Direct naar de website van EffeWeg gaan?
EffeWeg

Effe Weg en duurzaam toerisme
Met duurzaam toerisme wordt bedoeld dat er op het gebied van vakantiereizen rekening wordt gehouden met de natuur, het milieu en de cultuur, zodat er ook in de toekomst nog volop genoten kan worden van de verschillende vakantiebestemmingen. De ANVR Reisbranche hecht waarde aan duurzaam toerisme en zet zich daar dan ook voor in. Effe Weg voldoet aan de norm van het Duurzaam Toeristisch Ondernemen en heeft onder meer een medewerker in dienst, die daarvoor een examen heeft afgelegd.

Bovendien heeft Effe Weg een beleidsplan opgesteld, waarin praktische maatregelen zijn opgenomen. Ook wordt erin beschreven hoe Effe Weg in het heden en in de toekomst met de zorg voor het milieu zal worden omgegaan.Beoordelingen

Geen recensies gevonden voor EffeWeg!

Zelf een recensie voor EffeWeg plaatsen?