De beste vakantie aanbieders vind u hier!

GoMundo

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

VliegWinkel

VliegWinkel

Een complete vakantie boeken is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij de website Vliegwinkel.nl is het mogelijk om naast een vliegticket ook een hotel en huurauto bij te boeken. Deze website vergelijkt alle grote luchtvaartmaatschappijen voor de klant, waardoor de klant uitsluitend de beste deals aangeboden krijgt. Met de website Vliegwinkel.nl is het mogelijk een kort weekend weg te gaan of juist die lange reis te plannen waar u al zo lang voor spaart. Wanneer u er op de website niet uit komt, staan de medewerkers van Vliegwinkel.nl 7 dagen in de week voor u klaar.

Wat maakt Vliegwinkel.nl uniek?

De klant kan niet alleen een vliegticket in combinatie met een hotel of een auto boeken, maar kan ook zijn eigen reis samenstellen, geheel zoals hij het voor ogen heeft. De losse reisonderdelen kunnen met elkaar worden gecombineerd, waardoor u een reis krijgt waar u van droomt.

Daarnaast heeft de website www.Vliegwinkel.nl aanvullende diensten die de klant kan combineren met de reis. Diensten als verzekeringen en luchthavenverkeer kunnen op de website worden geregeld. Met een paar klikken op de computer zijn alle elementen van een reis geregeld en kan de klant met een gerust hart op vakantie gaan.

Direct naar de website van VliegWinkel gaan?
VliegWinkel

Positieve punten

De website www.vliegwinkel.nl is de grootste online ticketaanbieder in Nederland. De website heeft een groot assortiment aan vluchten van verschillende vliegmaatschappijen, biedt meer dan 72.000 hotels aan in 100 landen en heeft daarnaast aanvullende diensten zoals verzekeringen en luchthavenvervoer.

Daarnaast kunnen de losse reisonderdelen met elkaar worden gecombineerd. Op deze manier kan de klant zijn eigen droomreis samenstellen. De website van Vliegwinkel biedt bovendien de laagste prijsgarantie en heeft een professionele klantenservice die zeven dagen in de week bereikbaar is.

Negatieve punten

Er gaat wel eens iets mis met het boeken van een reis of met het boeken van de losse onderdelen. Een klant krijgt onverwachts een andere auto dan geboekt of het hotel is voor één persoon geboekt en de tweede persoon kan hier niet bij worden gevoegd.

Dit zijn negatieve ervaringen die geen positieve invloed hebben op de geboekte reis. Wanneer u problemen ervaart met uw geboekte reis, hotel of auto kunt u contact opnemen met de klantenservice van de website. Deze is zeven dagen in de week bereikbaar en hier werken louter professionele en ervaren klantenservice medewerkers. Deze medewerkers kunnen u helpen de gemaakte fouten van de website te herstellen. Door het geven van een ander type auto, het boeken van een nieuw hotel of het geven van een korting kan de website www.Vliegwinkel.nl de fouten herstellen en kan de klant toch met een gerust hart op vakantie.

Eindbeoordeling

De website www.vliegwinkel.nl heeft een groot assortiment vliegtickets, hotels en auto's. Door het combineren van losse reisonderdelen kan de klant zijn of haar eigen droomreis samenstellen. De website is de grootste online ticketaanbieder in Nederland en heeft over het algemeen een goede reputatie. Probeer eerst een korte stedentrip of een midweek naar het buitenland. Wanneer u tevreden bent, kunt u altijd nog de grotere reizen uitproberen bij deze grote aanbieder! Veel consumenten zijn u al voor gegaan en zijn erg tevreden over deze website.Beoordelingen

Geen recensies gevonden voor VliegWinkel!

Zelf een recensie voor VliegWinkel plaatsen?