De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Breakloose

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Gogo

Gogo

Het is eindelijk zover. De zomer is weer in aantocht en het wordt weer tijd om je vakantiebestemming uit te zoeken! Vaak kun je hier niet vroeg genoeg mee zijn. Een bijkomend voordeel is dan natuurlijk ook de vroegboekkorting. Ga lekker met je vrienden en vriendinnen rond de tafel zitten en brainstormen. Een reisorganisatie waar je voor kunt kiezen is GOGO. Wat maakt deze organisatie bijzonder? Waarom zou je er voor kiezen en waarom niet? Lees verder en kom erachter of GOGO jouw droomvakantie kan regelen.

Wat maakt GOGO anders dan andere aanbieders?

Gogo heeft al ruim twintig jaar ervaring in het organiseren van jongerenreizen. Het breedste aanbod aan jongerenvakanties vind je hier! De organisatie kan zich daarmee met recht de specialist noemen op dit gebied. Hoe merk je dit? Gogo organiseert de vetste zomerfeesten, zoals Totally Summer. Dit is een jaarlijks terugkerend event, wat op ruim 50 locaties in Europa gegeven wordt. In totaal feesten er 65.000 jongeren mee! Nog niet uitgefeest na je vakantie? Totally Summer organiseert ook een reünie in Nederland, met ruim 8.000 bezoekers. Ben jij er klaar voor? Nog meer beleven naast dit vette feest? GOGO komt met speciale partypakketten, zodat jij je geen dag hoeft te vervelen op jouw feestreis. Elk jaar worden deze pakketten weer aangepast op moderne en hedendaagse activiteiten. Van een wild dagje waterpark tot een relaxende cruise op het water. Het wordt altijd aangepast op de bestemming waar jij jezelf bevindt. Als je het partypakket al vroeg boekt, krijg je ook nog een aantrekkelijke korting. Sommige feestactiviteiten zitten zelfs al bij de bestemming inbegrepen. Een vakantie om nooit te vergeten, boek je dus bij GOGO.

Direct naar de website van Gogo gaan?
Gogo

Positieve punten

GOGO organiseert niet alleen jongerenreizen voor de zomervakantie, maar ook examenreizen. Deze reis is speciaal bedoeld voor alle eindexamenkandidaten die in mei en juni niet met buikpijn op hun uitslag willen wachten, maar alle examenstress eruit willen feesten. Met al je klasgenoten kun je met GOGO mee naar topbestemmingen. Met een te gek samengesteld eindexamenpakket bezorgt GOGO jou je ultieme zomervakantie!

Negatieve punten

GOGO houdt over het algemeen haar naam hoog. Alles is in eerste instantie goed geregeld, maar het kan onverhoopt zo zijn dat er wat mis gaat. De klachtenafhandeling van GOGO lijkt nog wat te wensen over te laten. Het personeel aan de telefoon lijkt ongeïnteresseerd te zijn en zij proberen zichzelf het er zo makkelijk mogelijk vanaf te maken. Jammer GOGO, als dit in orde was geweest - was het een dikke 10. Een tweede minpunt is dat de organisatie geen ster is in het aanbieden van de mogelijkheid om cultuur te snuiven. De gemiddelde reiziger zal zijn hart kunnen ophalen aan seks, alcohol en feesten. De hele vakantie zal er dan ook over het algemeen hetzelfde uitzien, dag in dag uit.

Eindbeoordeling

GOGO beschikt over unieke "stam" discotheken op plaats van bestemming. Veel van de accommodaties bevinden zich direct aan het strand. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een all-in hotel, wanneer je heel de vakantie lang alleen maar voor pampus wil liggen. De organisatie zorgt voor de vetste beachparty's en dagactiviteiten, mocht je hier nog energie voor over hebben. Over het algemeen niets dan goeds. Fijne vakantie, met GOGO!Beoordelingen

Geen recensies gevonden voor Gogo!

Zelf een recensie voor Gogo plaatsen?