De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Sunweb

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Egypte.nl

Egypte.nl

Egypte.nl is de specialist op het gebied van online reizen naar Egypte. Bij ons kunt u een overzichtelijk aanbod vinden van prachtige vakanties naar het culturele Egypte. U kunt kiezen voor een schitterende duikvakantie, maar ook voor een zonvakantie naar Egypte, waarbij u de historische bezienswaardigheden kunt bezoeken. Zelfs een cruise over de rivier de Nijl kunt u terugvinden in ons assortiment van reizen naar Egypte en dat geldt eveneens voor specialistische rondreizen.

Wilt u liever een reis, die geheel is afgestemd is op uw wensen, dan kunnen wij dat ook voor u realiseren. Ook interessant is het aanbod van excursiereizen naar Egypte. U kunt het complete aanbod van vakanties bekijken en vervolgens de reis van uw keuze simpel online boeken. Voor speciale wensen of vragen staan onze deskundige medewerkers uiteraard voor u klaar.

Direct naar de website van Egypte.nl gaan?
Egypte.nl

Luxe en kwaliteit voor een betaalbare prijs
De accommodaties, die u via Egypte.nl kunt boeken, zijn van een hoge kwaliteit en kennen luxe als standaard. Dat geldt voor de accommodaties aan land, maar ook aan boord van het cruiseschip, dat over de Nijl vaart. Voor elk budget wordt er luxe en kwaliteit geboden, waarbij er met de voorkeur voor de mate van comfort rekening gehouden kan worden. Zowel het cruiseschip als de hotels en resorts, die van vijf sterren zijn voorzien bieden het hoogste comfort. Egypte.nl stelt namelijk strenge eisen bij de selectie van accommodaties. Zelfs de meest eenvoudige accommodaties, die voor een lage prijs geboekt kunnen worden, beschikken over een minimale standaard van luxe en kwaliteit. De verhouding tussen prijs en kwaliteit voor vakantiereizen en accommodaties is bij Egypte.nl perfect.

Calamiteitenfonds, SGR en ANVR
Egypte.nl is een betrouwbare reisaanbieder en aangesloten bij de SGR en ANVR. Dat geldt ook voor de touroperators, die de reizen voor Egypte.nl uitvoeren en die zijn bovendien aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Met een vertrouwd gevoel op reis, dat kan via Egypte.nl.

Duurzaam toeristisch ondernemen
Egypte.nl heeft oog voor duurzaam toerisme en voldoet dan ook aan de verplichtingen en eisen ten aanzien van Duurzaam Toeristisch Ondernemen, zoals deze door de stichting Milieuzorg ANVR Reisorganisatoren zijn vastgesteld. Op Egypte.nl is er verder uitgebreide informatie te vinden over duurzaam toerisme.

Reisteams met specialisten
Egypte.nl heeft twee aparte reisteams beschikbaar, waarin specialisten werkzaam. Er is een reisteam met de Rode Zee als specialisatie en een reisteam met Rondreizen als specialisatie.Beoordelingen

Geen recensies gevonden voor Egypte.nl!

Zelf een recensie voor Egypte.nl plaatsen?