De beste vakantie aanbieders vind u hier!

TravelBird

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Nu ook vliegvakanties vanaf Duitsland met D-reizen

Er zijn veel consumenten die bij het zelf boeken van vliegtickets en hotels de keuze maken om vanaf een luchthaven in Duitsland te vliegen. Dat is vooral populair bij degene die in het grensgebied wonen. Touroperator D-reizen speelt daar nu handig op in door vakanties aan te bieden naar het buitenland met vertrek vanaf een vliegveld in Duitsland.

De nieuwe boekingsformule van D-reizen met het aanbieden van pakketreizen en vliegen vanaf Duitsland biedt meerdere voordelen. Zo worden er bijvoorbeeld accommodaties aangeboden die niet geboekt kunnen worden bij de standaard Nederlandse touroperators. Er kan verder geprofiteerd worden van scherpere prijzen en de wachttijden zijn aanzienlijk korter. Bovendien zijn voor een groot aantal mensen in Nederland de luchthavens in Duitsland dichterbij in vergelijking met de afstand tot Schiphol in Amsterdam.

Wie bijvoorbeeld in Venlo of Roermond woont, heeft via D-reizen de mogelijkheid om een pakketvakantie te boeken met vertrek vanaf vliegveld Dusseldorf. Dat vliegveld is vanaf Venlo en Roermond binnen 45 minuten te bereiken. Mensen die in Enschede wonen, kunnen de voorkeur geven aan een vertrek van vliegveld Munster-Osnabruck dat op nog geen uur rijden is gelegen. Vanuit Nijmegen kan de keuze worden gemaakt om vanaf het vliegveld Niederrhein Weeze te vliegen dat binnen 45 minuten bereikt kan worden.

D-reizen biedt met de nieuwe boekingsmodule de gelegenheid om vanaf een van de hierboven genoemde luchthavens te vertrekken op een vakantie naar het buitenland. Het volledige aanbod van pakketreizen naar het buitenland met vliegen vanaf Duitsland is te vinden op de website van touroperator D-reizen.

 Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 06-05-2015