De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Breakloose

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Vliegtickets duurder door naheffing

Veel Nederlanders hebben hun vliegvakanties naar de zon al tijden geleden geboekt. De vakanties zullen duurder worden doordat er een naheffing op vliegtickets is gekomen. Hierdoor worden de brandstofprijzen duurder en zul je hier als consument natuurlijk voor moeten betalen.
Veel reisorganisaties zullen deze week contact met de klant opnemen om dit voorval te melden.

De kosten kunnen oplopen tot wel negentig euro per persoon. De naheffing is alleen bedoeld voor de mensen die hun vakantie nog niet hebben afbetaald, of dit voor een deel nog moeten doen. Diegene die wel hun vakantie al helemaal heeft afbetaald, komt niet meer in aanmerking voor de naheffing.

Frank Oostdam, directeur van de organisatie ANVR meldt dat er geen ontkomen meer aan kwam. Deze naheffing is voor de hele reissector. De olieprijzen zijn zo extreem aan het stijgen, dat de prijzen wel omhoog moeten. Veel mensen hebben hier nog nooit mee te maken gehad, aldus Oostam tegen het Algemeen Dagblad.

Wij van LastMinuteVakantie geven het advies om toch van de welverdiende vakantie te genieten, ondanks de onverwachte verhoogde prijzen!



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 11-04-2011