De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Corendon

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Vakanties TUI naar Sharm al Sheikh geschrapt

TUI heeft besloten om voorlopig alle vakanties naar Sharm al-Sheikh af te blazen. Tot en met 31 maart 2016 zullen er geen reizen via deze touroperator naar de plaats in Egypte plaatsvinden. Een reden daarvoor is dat na de aanslag op een airbus van Rusland in de woestijn van Sinaï het aantal vakantieboekingen enorm teruggelopen zijn. Het is dan voor de touroperator niet meer rendabel om vakantiereizen aan te bieden. Eerder had de reisorganisatie al besloten om de reizen in ieder geval tot en met 18 december 2015 te schrappen naar aanleiding van de aanslag.

Indien er vakantiereizigers zijn die via TUI of een van de reisorganisaties Kras en Holland International zijn die een reis hebben geboekt naar Sharm al-Sheikh met een vertrek in de periode tot en met 31 maart 2016, dan kunnen deze reizigers de vakantie zonder kosten annuleren. Het is ook mogelijk om de vakantie om te boeken naar een andere bestemming. Overigens worden alle reizigers die via de touroperator een reis naar de Egyptische badplaats hebben geboekt daarover geïnformeerd.

Het is nog wel mogelijk om een vakantie te boeken naar andere plaatsen in Egypte, zoals naar Marsa Alam of naar Hurghada. Daar moet overigens wel bij gezegd worden dat ook voor deze bestemmingen in Egypte de animo sterk is gedaald. Er zijn dan ook minder vluchten naar deze badplaatsen in Egypte. In de periode van 4 januari tot en met 31 januari 2016 zijn er geen vluchten naar Egypte. Er zijn uiteraard genoeg andere bestemmingen waar een reis naar toe kan worden geboekt om in de winter de zon op te zoeken.

 Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 25-11-2015