De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Breakloose

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Indonesie wordt populaire vakantiebestemming in 2015

In Europa zijn er ieder jaar weer een aantal vakantiebestemming die in trek zijn bij de Nederlandse vakantiegangers. Doorgaans bevinden landen als Spanje, Frankrijk, Duitsland en Turkije zich in de top 5 met populaire vakantielanden in Europa. Buiten Europa lijkt de populariteit van Indonesië als vakantieland te stijgen en het kans zelfs in 2015 het meest populaire vakantieland buiten Europa worden.

De stijgende trend van geboekte vakanties naar Indonesië neemt al toe vanaf 2013 en ook vorig jaar is er weer sprake geweest van een stijging. Die trend zet zich ook in 2015 weer voort en dat is onder meer op te merken uit het aantal zoekopdrachten dat via internet gegeven wordt en betrekking hebben op reizen naar Indonesië. In 2013 is het land in de lijst van de meest geboekte vakanties op de negentiende plaats terechtgekomen en vorig jaar heeft er een stijging naar plaats elf plaatsgevonden.

Er gaan in 2015 veel mensen op vakantie naar Indonesië als verre bestemming. Er is door een reisorganisatie een onderzoek uitgevoerd onder een paar duizend deelnemers en daaruit is naar voren gekomen dat Indonesië als verre bestemming het meest populair is na Amerika. Een van de verklaringen die de interesse in een vakantie naar Indonesië verklaart, is het Nederlandse verleden, maar uiteraard ook de schitterende natuur met een ongerepte jungle en de prachtige stranden. Vakantiegangers komen er in een compleet andere wereld terecht en dat staat gelijk al garant voor een onderdompeling in een andere cultuur en het beleven van indrukwekkende avonturen.

 Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 04-03-2015