De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Breakloose

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Turkije is voor vakantie beste all inclusive bestemming

Er is een onderzoek uitgevoerd onder Nederlandse toeristen die een aantal vragen zijn voorgelegd met betrekking tot de beste vakantiebestemming. Daaruit is gebleken dat Turkije voor een vakantie als beste all inclusive bestemming uit de bus is gekomen. Er is geen onderscheid gemaakt tussen een last minute vakantie naar Turkije of een vakantie die ver voor de datum van vertrek is geboekt.

Dat Turkije als beste all inclusive bestemming naar voren komt is op zich niet vreemd, want de populariteit van het vakantieland is door het grote aanbod van all inclusive hotels de afgelopen tien jaar enorm gestegen. Turkije is voor wat betreft de beste all inclusive bestemming volgens de Nederlanders meer populair dan andere vakantielanden, zoals Egypte, Griekenland en Spanje.

Een vakantie doorbrengen in een all inclusive hotel betekent dat de gasten de hele dag door alle maaltijden en tussendoortjes in het hotel aangeboden krijgen. Dat eten wordt eveneens goed gewaardeerd door de toeristen. De koks in hotels in Turkije krijgen wat het eten betreft eveneens een hogere waardering dan de koks in de hotels in andere landen. Het all inclusive concept is nog altijd populair, want het merendeel van de vakantiegangers die de vakantie doorbrengt in Turkije kiest voor deze optie.

De hotels in Turkije blijken bijzonder kindvriendelijk te zijn en dat is voor veel gezinnen aanleiding om naar dit land op vakantie te gaan. Een vaste prijs voor een all inclusive vakantie in een hotel, waar kinderen zich ook prima vermaken is de basis voor een geweldige vakantie voor het hele gezin.

 Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 09-01-2013