De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Corendon

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Zonnige topbestemmingen voor last minute vakantie

De zomer lijkt eindelijk te zijn begonnen, maar om de vakantie in eigen land door te brengen is voor veel mensen geen optie. Wie niet ver van tevoren een reis heeft geboekt, heeft nu de mogelijkheid om een keuze te maken uit een van de vele zonnige topbestemmingen voor last minute vakanties. De prijs van last minute vakanties kan extra laag uitvallen, zodat er meteen ook nog van een prijsvoordeel geprofiteerd kan worden als er een reis wordt geboekt naar een van de zonnige topbestemmingen. Wie minder tijd heeft voor een lange vakantie, kan van de gelegenheid gebruikmaken om een zonnige last minute stedentrip te boeken.

Een van de zonnige topbestemmingen van deze zomer om een last minute vakantie naar toe te boeken is Kroatië. Dit land is ideaal om van een ontspannen strandvakantie te genieten, bijvoorbeeld op het eiland Susak of op de Pakleni eilanden. Een andere topbestemming zijn de Griekse eilanden, die elk een uniek karakter hebben, zoals het rustige Samos met schitterende kleine baaien of het meer levendige eiland Rhodos. Een van de zonnige topbestemmingen die steeds meer aan populariteit wint om een last minute vakantie naar toe te boeken is Dubai. Het is ongeveer zes uur vliegen naar Dubai vanaf Amsterdam, maar dan is er ook sprake van een totaal andere omgeving en cultuur. Dubai is een waar paradijs met hagelwitte stranden en tegenwoordig meer dan betaalbaar als er voor een last minute vakantie wordt geboden.

Op het gebied van zonnige topbestemmingen voor stedentrips zijn de steden Rome, Istanbul en Tel Aviv echte aanraders om een last minute naar toe te boeken.

 Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 12-06-2013