De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Peter-Langhout

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Last minute vakanties naar Griekenland nemen toe

Er is sinds er meer duidelijkheid is gekomen over de situatie in Griekenland sprake van een toename van het aantal last minute vakanties die naar dit land geboekt worden. Alleen al bij reisaanbieder Corendon is er sprake van een toename van 40 procent in vergelijking met het aantal boekingen van vorig jaar in dezelfde periode. Vooral in het afgelopen weekend zijn er veel mensen die de keuze hebben gemaakt om alsnog een vakantie naar Griekenland te boeken.

Griekenland met alle prachtige eilanden is altijd al een populaire vakantiebestemming geweest en dat blijkt ook nu weer nadat er meer duidelijkheid over de situatie in het land is gekomen. Het akkoord over het steunpakket maakt de weg voor de vakantieganger die onbezorgd op vakantie wil naar Griekenland weer vrij. Bij Corendon liep het zo storm dat het nodig is om op een aantal van de Griekse eilanden de capaciteit uit te breiden om alle vakantiegangers die naar Griekenland willen te kunnen onderbrengen.

Het is dan ook aan te raden om er snel bij te zijn als de voorkeur uitgaat naar het boeken van een last minute vakantie naar Griekenland. Er zijn een aantal bestemming zeer populair en dan gaat het onder meer om eilanden, zoals Kreta, Kos en Lesbos. Corfu en Zakynthos zijn eveneens populaire bestemmingen. Griekenland staat nog altijd in de top 3 van de vakantielanden die als het meest populair worden beschouwd. Nu het akkoord definitief lijkt te zijn, kunnen de liefhebbers van deze vakantiebestemming met een onbezorgd gevoel een vakantie boeken.

 Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 15-07-2015