De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Corendon

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Tips voor leuke last minute stedentrips

Als er nog geen lange vakantie in het verschiet ligt, kan er wel een lang weekend tussendoor worden gepland en bijvoorbeeld een leuke last minute stedentrip worden geboekt. Dat onderbreekt weer even de alledaagse gang van zaken en laat de tijd tot de volgende echte vakantie weer sneller voorbij gaan.

Er zijn talloze mogelijkheden om leuke last minute stedentrips te vinden, maar voor degene bij wie de inspiratie ontbreekt, volgen hier enkele tips. Barcelona en Londen liggen natuurlijk voor de hand, maar het is ook leuk om een meer originele stedentrip te maken. Bijvoorbeeld naar Lissabon in Portugal. In deze prachtige stad zijn fantastische bezienswaardigheden gelegen en is het hart van de volkswijk Alfama zeker een aanrader om te bezoeken. Winkelen is aan te raden in de unieke boetieks in de wijk Chiado.

Venetië in Italië is ook een fantastische bestemming om een last minute stedentrip naar toe te maken en je te laten rondvaren in een gondel. Venetië is met de vele grachten, bruggen en eilandjes uiteraard een perfecte bestemming voor een romantisch weekend weg. Of ga je liever naar Kopenhagen in Denemarken? Daar is voor iedereen wat wils te vinden met onder meer het hippiedorp Christiana en de Torvehallerne, waar heerlijke delicatessen gekocht kunnen worden bij een van de tientallen kraampjes.

Wie minder ver weg wil, kan ook de keuze maken om een stedentrip naar Berlijn te maken, waar een fantastisch weekend kan worden beleefd. Het gemakkelijkste is het om een last minute stedentrip bij een touroperator te boeken, zodat alles vooraf geregeld is.

 Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 09-09-2015