De beste vakantie aanbieders vind u hier!

GoMundo

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Tenerife populair

Tenerife is in afgelopen maand januari de snelst groeiende vakantiebestemming. Uit vorige jaren blijkt dat de Canarische eilanden altijd een populaire bestemming is voor de maand januari. Tenerife behoort ook bij deze eilandengroep. In 2011 was het gevoel van zomer al vroeg voorbij, de winter lijkt voor het gevoel veel te lang. Daarom zijn mensen in januari al toe aan wat zonneschijn. Bestemmingen zoals Tenerife profiteren hier sterk van. Voorheen waren landen zoals Egypte ook erg in trek maar door eerdere gebeurtenissen zakt deze vakantiebestemming in populariteit.
Het aantal zoekopdrachten naar plekken om te verblijven in Tenerife is met 220% gestegen in vergelijking met vorig jaar! Ook Londen en Maastricht zijn erg populair.
Het eiland Tenerife was afgelopen oktober en november al zeer populair, het was een van de 10 snelst stijgende bestemmingen.
In de zomer van 2011 gaan veel Nederlanders naar de lavastranden van dit eiland.

Accomodaties voor Maastricht en Londen is in januari met 190% gestegen. Maastricht is de afgelopen jaren sterk aan het groeien. Het is een van de toeristische steden van ons land. Londen is erg in trek omdat er een koninklijk huwelijk in april plaats vindt.

Ook bestemmingen in Azië zijn in opkomst. Indonesische plaatsen zoals Bali, Java en Bangkok zijn in de lijsten aan het stijgen.

Verder zijn Alicante, Sevilla en Malaga in Spanje erg in trek bij de Nederlanders.
Opvallende vakantiebestemmingen zijn Basel in Zwitserland, Praag in Tsjechië en Reykjavik in IJsland.



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 28-02-2011