De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Breakloose

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Temperatuurkorting voor last minute vakantie bij Corendon

In Nederland stijgen de temperaturen tot tropische hoogte. Dat kan een reden zijn om niet op vakantie te gaan, maar op vakantie gaan is natuurlijk heel anders dan de vrije dagen thuis door te brengen. Een heerlijke vakantie in een hotel aan zee, waar het eten en drinken op gezette tijden klaarstaat en er op elk moment een frisse duik in het zwembad kan worden genomen, klinkt wel heel aantrekkelijk.

Er zijn dan ook altijd mensen die ondanks de hoge temperaturen in eigen land de keuze maken om een last minute vakantie te boeken. Dat kan met korting en met extra korting als de pakketreis bij Corendon wordt geboekt. Corendon heeft namelijk een leuke actie die verband houdt met de temperatuur in Nederland. Er wordt namelijk een temperatuurkorting verstrekt voor pakketreizen die voor 6 juli worden geboekt. Daarvoor kan een last minute vakantie worden geboekt, maar het is ook mogelijk om de reis later dit jaar plaats te vinden en toch van de temperatuurkorting te kunnen profiteren.

De actie van Corendon is namelijk geldig tot en met maandag 6 juli en er kan een keuze gemaakt worden uit het geselecteerd aanbod met vertrekdata die tussen 1 juli 2015 en 30 april 2016 zijn gelegen. De hoogte van de temperatuurkorting is afhankelijk van de temperatuur in Nederland. Boven 25 graden Celsius wordt er een korting verstrekt van maar liefst 50 euro en als de temperatuur daarnet onder zit wordt een korting verleend van 40 euro. Mocht de temperatuur terugzakken naar 19 graden Celsius, dan kan er geprofiteerd worden van een korting van 30 euro.

 Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 01-07-2015