De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Sunweb

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Beleef de kerstsfeer tijdens een stedentrip naar Londen of Berlijn

De feestelijke maand december is aangebroken en iedereen geeft op een eigen manier invulling aan de feestdagen. Wie de kerstsfeer eens op een bijzondere manier wenst te beleven, kan een stedentrip naar Londen boeken. Deze stad staat geheel in het teken van de kerst en biedt alle gelegenheid om bijvoorbeeld het kerstshoppen te combineren met het bezoeken van bezienswaardigheden.

Londen is een van de speciale steden, waar de kerstsfeer overal merkbaar is. Zo zijn de straten met sfeervolle lichtjes versierd en staan alle etalages van winkels uiteraard ook geheel in het teken van de kerstsfeer. De kerstbomen dragen natuurlijk extra bij aan de sfeer en uitstraling. In Londen bestaat op meerdere plekken de gelegenheid om kinderen bij de kerstman op schoot te laten plaatsnemen in de zogenoemde Christmas Grotto’s, die onder meer in het exclusieve winkelwarenhuis Harrods te vinden is.

Het is mogelijk om voor kerst een stedentrip naar Londen te boeken, maar de kerstdagen kunnen uiteraard ook in deze geweldige stad worden doorgebracht. Dan kan ervaren worden wat het is om Boxing Day op tweede kerstdag mee te maken, wanneer de uitverkoop start in de winkels en wordt de mogelijkheid geboden om een spannende voetbalwedstrijd in de Premier League te bekijken.

Naast Londen zijn er uiteraard in deze periode nog meer sfeervolle steden, waar de kerstsfeer overal aanwezig is. Zo is het bijvoorbeeld ook fantastisch om een stedentrip naar Berlijn te boeken en een van de vele kerstmarkten te bezoeken. In de hele maand december voor kerst zijn de winkels in Berlijn op zondag geopend tot 20.00 uur in de avond.

 Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 04-12-2013