De beste vakantie aanbieders vind u hier!

TravelBird

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Londen is voor stedenstrip best bezochte bestemming

Er zijn op het gebied van last minute vakanties vele mogelijkheden, van het boeken van een strandvakantie tot een wintersport en van het boeken van een verre reis tot het op korte termijn vertrekken voor een stedentrip. Qua stedentips blijkt Londen veruit de beste bezochte bestemming te zijn geweest onder Nederlandse reizigers in het jaar 2014. Er is een top 20 samengesteld met de best bezochte buitenlandse hotelbestemmingen en daar prijkt Londen op nummer 1.

Er zijn nog een aantal populaire steden die druk zijn bezocht in het afgelopen jaar en dat zijn onder meer New York en Parijs. Londen doet het al meerdere jaren goed als bestemming voor een hoteltrip, want ook het jaar ervoor is de stad de best bezochte buitenlandse stad in Europa geweest onder Nederlandse reizigers. De Europese steden zijn het meest populair te noemen, want uit de top 20 blijkt dat er in totaal 12 Europese steden op voorkomen en 5 Amerikaanse steden.

Er is ook sprake van een nieuwkomer in de top 20 met best bezochte steden en dat is Mallorca. Dit Spaanse eiland staat op plaats 20 en heeft ervoor gezorgd dat Madrid uit de lijst is verdwenen. Er is nog een opvallende stijger te noemen in de top 20 en dat is een bestemming buiten Europa. Bali hield namelijk vorig jaar nog de laatste plaats bezet, maar is nu opgeklommen naar plaats 6 in de lijst. Andere populaire steden voor een hotelvakantie zijn onder meer Berlijn, Barcelona, Las Vegas, Istanbul, Rome en Antwerpen.

 Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 04-02-2015