De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Kras

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Spanje weer populair

Spanje, en dan vooral de kustbestemmingen, zijn dit jaar populairder in vergelijking met vorig jaar. Dit blijkt uit de cijfers van de website Hotels.com. Vooral Torremolinos en Tenerife stijgen in populariteit. De zoekopdrachten naar deze twee bestemmingen is met 220% gestegen ten aanzien van maart 2010. Vijf andere Spaanse badplaatsen horen bij de 10 snelst stijgende vakantiebestemmingen. Ook zocht Nederland veel meer dan vorig jaar op de volgende plaatsen: Playa del Ingles (Gran Canaria), Benidorm, Palma de Mallorca en Lanzarote.

Buiten Spanje is het Indonesische eiland Bali ook sterk aan het stijgen. Bali heeft ook een plek veroverd tussen de 20 snelste stijgers. De plaatsen die populair zijn zijn: Ubud, Kuta en Sanur. Al een langere periode is Bali populairder dan vorig jaar. Ook Thaise bestemmingen zoals Koh Samui en Bangkok horen bij de snelste stijgers in maart.

Uit het nieuwe Hotel Price Index van Hotels.com blijkt dat voor stedentrips Marrakech en Lissabon zeer in trek zijn. Allebei de bestemmingen behoren tot de best geprijsde 5-sterrenhoteld van de wereld. In Marrakech kost een 5-sterrenhotel gemiddeld 105 euro, en in Lissabon 113 euro.



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 18-04-2011