De beste vakantie aanbieders vind u hier!

GoMundo

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Ideale vliegtuigstoel voor een relaxte vlucht naar vakantiebestemming

Een tekort aan beenruimte in het vliegtuig is voor veel vakantiegangers die een fantastische vakantie in het vooruitzicht hebben een euvel waar wel overheen te komen is. Aan de andere kant is het toch prettiger om relaxt op vakantie te gaan en ook op een ontspannen manier in het vliegtuig te kunnen zitten. Daar is dan ook nu wat op gevonden. B?E Aerospace heeft namelijk een rijdende vliegtuigstoel ontworpen.

De rijdende vliegtuigstoel wordt gekenmerkt door de mogelijkheid zelf de beenruimte te kunnen instellen. Passagiers die wat langer zijn dan gemiddeld hoeven met de rijdende vliegtuigstoel niet meer in een opgevouwen positie de vlucht door te brengen en kunnen ontspannen op weg gaan naar de vakantiebestemming. De ontworpen stoel kan zowel naar achteren als naar voren worden geschoven.

Het is niet zo dat iedere passagier zelf kan bepalen in hoeverre de stoel naar achteren of naar voren kan worden geschoven, want dat kan voor de medepassagier natuurlijk weer een probleem opleveren. Het is bij de rijdende vliegtuigstoelen de bedoeling dat het cabinepersoneel de controle heeft over de stand van de stoelen. Een stoel die zich voor een stoel met daarop een kind bevindt, kan bijvoorbeeld zonder problemen in een positie naar achteren worden geschoven. Het teveel aan beenruimte dat het kind heeft, kan zo ten goede komen aan de passagier ervoor.

De bediening van de vliegtuigstoelen die zich op rails bevinden, zou door het cabinepersoneel met behulp van een smartphone of tablet kunnen worden uitgevoerd. Om geen tijd verloren te laten gaan, kunnen passagiers vooraf bij de incheck de lengte doorgeven.

 Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 12-08-2015