De beste vakantie aanbieders vind u hier!

BeleefAfrika

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Populaire last minute vakanties naar verre bestemmingen

Daar waar de één al een vakantie voor volgende zomer heeft geboekt, is de ander in deze tijd op zoek naar een populaire last minute vakantie naar een verre bestemming. In december zijn de wintersportvakanties uiteraard altijd in trek, maar steeds meer mensen maken van de gelegenheid gebruik om last minute de zon op te zoeken en daarvoor een verre bestemming te selecteren. Bestemmingen in Europa, zoals de Canarische Eilanden doen het altijd goed bij mensen die een last minute vakantie willen boeken, maar het lijkt erop dat de grenzen wat dat betreft verlegd worden.

Zo worden er in deze maand volop last minute vakanties geboekt naar de Dominicaanse Republiek naar onder meer de stad Puerto Plata. Deze stad is een trekpleister van formaat geworden met een groot aanbod van restaurants, barretjes en winkels. De huisjes in Victoriaanse stijl in combinatie met karakteristieke veranda’s en smalle straatjes vormen het decor. De Dominicaanse Republiek kent nog meer trekpleisters voor degene die van een last minute zonvakantie willen genieten, zoals in het noorden bij Luperon, waar het strand Playa Grande is gelegen.

Een andere populaire last minute vakantiebestemming in de winter is het levendige Aruba, waar de parelwitte stranden met wuivende palmbomen steeds weer nieuwe toeristen verwelkomen. De bekendste stranden zijn hier Eagle Beach en Palm Beach, maar er zijn er nog veel meer. Mexico staat eveneens in de belangstelling van last minute toeristen en dan vooral de zonnige bestemming Yucatan met het schitterende strand Playa del Carmen, waar het altijd druk is.

 



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 26-12-2012