De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Kras

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Oostenrijk als land meest gewaardeerd voor vakantie

Tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs 2015 is aan Oostenrijk de award voor het beste vakantieland van het jaar toegekend. Naast dat Oostenrijk als land het meest gewaardeerd werd om op vakantie te gaan, werden er ook nog aan aantal awards aan andere landen uitgereikt, zoals aan Frankrijk en Epgypte. Bonaire en Krakau zijn eveneens in de prijzen gevallen.

Elk jaar worden er tijdens de Vakantiebeurs awards uitgereikt, waar de beoordelingen van reizigers de basis voor vormen. Er is voor de uitreiking van deze awards gekeken naar meer dan driehonderdduizend beoordelingen van consumenten. Daarbij is onder meer de aandacht gericht op de waardering van alle bestemmingen in het vakantieland en naar de waardering van verblijfsaccommodaties.

Bonaire kreeg de eer toebedeeld als beste vakantieland buiten Europa, waarbij er een gemiddeld rapportcijfer van 8,74 werd gegeven voor de bestemming en voor de accommodaties. Curaçao eindige na Bonaire op de tweede plaats met een gemiddeld cijfer van 8,5 en op de derde plaats eindigde Zuid-Afrika met een cijfer van 8,3.

Buiten Europa wordt ook Egypte nog altijd gewaardeerd als vakantieland. Er heerst nog altijd onrust in het land, maar er zijn wel weer steeds meer Nederlanders die ervoor kiezen om op vakantie naar Egypte te gaan. Ook Tunesië is populaire onder de Nederlandse vakantiegangers.

Met betrekking tot het kamperen geldt dat Frankrijk bij de Nederlanders met stip op nummer 1 staat en dit land wordt gevolgd door Italië en Duitsland. De populairste bestemming voor vakantie is ook Frankrijk en qua populariteit worden daarbij ook Spanje en Italië genoemd

 Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 21-01-2015