De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Peter-Langhout

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Nieuwe LastMinuteVakantie site live!

Vandaag is onze geheel vernieuwde website online gegaan. De vorige website had slechts een beperkt aanbod aan vakanties en daarnaast toonde we daarin per land de appertementen. Dit is veranderd, wij tonen nu per land de aanbieders, dit om voor u beter duidelijk te maken bij wie u boekt en wat er nog meer te boeken is bij de betreffende aanbieder.


Naast deze grote wijziging is er ook veel informatie bijgekomen over bekende last minute bestemmingen maar bijvoorbeeld ook over parkeren op schiphol. LastMinuteVakantie.com zal proberen actueel te blijven met de beste en leukste aanbieden danwel last minute of geen last minutes.

U kunt zich links aanmelden voor de nieuwsbrief, hierbij ontvangt u geregeld een leuke aanbieding in uw mailbox. Daarnaast zullen er wekelijks nieuwtjes op onze site geplaatst worden over de reiswereld welke handig kunnen zijn voor uw reis.

Mocht u vragen, opmerkingen of aanmerkingen hebben dan vragen wij u contact op te nemen via het contactformulier. Wij wensen u veel surfplezier en alvast een goede reis toe!



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 14-02-2011