De beste vakantie aanbieders vind u hier!

TravelBird

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Nazomeren in Spanje

Ook tijdens de nazomer zijn er nog genoeg Nederlanders die een lastminute vakantie naar Spanje boeken. Wanneer namelijk in Nederland de herfst zich alweer aankondigt schijnt in Spanje vaak nog volop de zon. We zetten de populairste bestemmingen in Spanje eens even voor je op een rij.

De Spaanse kust
De Spaanse Costas zijn ook bij Nederlanders nog altijd heel populair. Wie van mooie zandstranden, prachtige boulevards en een druk uitgaansleven houdt komt bij de Costa del Sol, de Costa Brava en de Costa Blanca prima aan zijn trekken.

Wie naar de Costa Brava gaat zou eigenlijk ook een bezoekje moeten brengen aan Barcelona. Die stad is ook voor een stedentrip een echte aanrader. Historische en moderne architectuur gaan hand in hand in deze bruisende stad waar elk jaar meer dan 7 miljoen toeristen komen.

De populairste badplaats aan de Costa Blanca is Benidorm. Daar wordt de kustlijn gedomineerd door hoge appartementencomplexen en hotels. Wie liever in een iets rustigere omgeving vakantie viert kan prima terecht in plaatsen als Elx en Cartagena.

De eilanden
De Spaanse eilanden staan net zoals de kusten voor zon, zee en strand. Maar er is ook veel natuurschoon te bewonderen. De meeste nationale parken bevinden zich zelfs op de eilanden. Ibiza staat vooral bekend om zijn wilde uitgaansleven, maar ook hier vind je prachtige natuur.

Op Tenerife vind je naast de stranden en de natuur ook veel attracties. Zo kun je als dierenliefhebber bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het Loro Parque, een van de mooiste dierentuinen ter wereld. Je treft er onder meer een van de grootste collecties papegaaien ter wereld aan.



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 01-09-2011