De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Breakloose

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Moeders vieren vakantie liever zonder kids

Uit onderzoek van de luchtvaartmaatschappij RyanAir, blijkt dat een derde van de vrouwen uit Groot-Brittannië het liefst zonder de kinderen op vakantie gaat. Een overgroot deel van de moeders gaat ook het liefst zonder partner op reis.
Aan het onderzoek deden maar liefst 5000 moeders uit Europa mee. De vraag die gesteld werd was: wie zou je achterlaten als je nu meteen op vakantie moest gaan? 9 van de 10 vrouwen zegt dat ze de kinderen thuis zouden laten als ze een heerlijke strandvakantie tegemoet zouden gaan, aldus iWantSun.
Zeker 30 procent van de moeders zou het liefste het hele gezin thuislaten en een lekker weekend een citytrip met een vriendin maken om te gaan shoppen en stappen. 95 procent van de vrouwen die meegedaan hebben aan het onderzoek vermijdt kinderen van anderen tijdens een vakantie.

Ook minder goed nieuws voor opa’s en oma’s. 90 procent van de moeders geeft toe dat ze het liefst de grootouders zou vragen om op de kinderen te passen als zij (en misschien haar partner) op vakantie zijn. Al geeft een groot deel van de grootouders aan dit helemaal niet erg te vinden.



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 04-04-2011