De beste vakantie aanbieders vind u hier!

BelVilla

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Last minute vakantie zonder kinderen

Bij een last minute vakantie boeken zonder kinderen denkt men al snel aan ouders die er zonder de kids even tussenuit gaan om van een ontspannen vakantie te genieten. Dat is natuurlijk een mogelijkheid, maar met een last minute vakantie zonder kinderen kan er ook aan wat anders worden gedacht. Bijvoorbeeld aan een kinderloze vakantie met de zekerheid dat er in het gekozen hotel vooral rust heerst, zonder rondrennende kinderen, minidisco en andere faciliteiten die speciaal op kinderen zijn gericht.

Opvallend is dat er steeds meer mensen kiezen voor een kinderloze vakantie en dat er wat betreft een forse stijging is waar te nemen. De trend is niet alleen in Nederland waarneembaar, maar bijvoorbeeld ook in België waar een van de touroperators een toename in kinderloze vakanties zag van vijftig procent. Een vakantie zonder kinderen in een zogenoemd kindvrij hotel geeft de zekerheid van rust, aangepaste hotelfaciliteiten en een meer intieme sfeer. Overigens zijn het niet alleen mensen zonder kinderen die de voorkeur geven aan een kindvrij hotel, want ook ouders met kinderen die al wat ouder zijn, vinden het prettig om van hun welverdiende rust in een kindvrij hotel te genieten.

Een van de meest populaire bestemmingen voor het boeken van een vakantie of last minute vakantie zonder kinderen met een verblijf in een kindvrij hotel is Turkije. Daar wordt handig ingespeeld op de nieuwe reisbehoefte van veel mensen en treft men het meeste aantal kindvrije hotels aan. In andere landen in Europa is het nog totale aanbod van kindvrije hotels nog wat beperkter.

 Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 04-09-2013