De beste vakantie aanbieders vind u hier!

BelVilla

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Last minute vakantie boeken als verassing voor Valentijnsdag

Wat is er nu romantischer dan een geliefde te verrassen met een last minute vakantie en dat op Valentijnsdag kenbaar te maken. Een last minute vakantie kan een romantische stedentrip zijn naar bijvoorbeeld de stad van de liefde of een sportief tintje krijgen door een wintersportvakantie te boeken. Er zijn allerlei mogelijkheden om een geliefde de verrassing van zijn of haar leven te bezorgen met als voordeel dat het boeken van een last minute niet eens zo duur hoeft te zijn.

Zoek de zon op en geniet binnenkort met een geliefde op een heerlijk strand met een cocktail in de hand. Boek een luxe hotel of kijk eens wat de mogelijkheden zijn om op korte termijn een cruisevakantie te boeken. Lukt het niet om last minute weg te gaan, dan kan de verrassing ook op een andere manier vorm worden gegeven. Boek dan bijvoorbeeld een vakantie voor de zomer of geniet in het voorjaar van een heerlijke vakantie tijdens de meivakantie. Er zijn wat dat betreft meerdere mogelijkheden beschikbaar bij de meest uiteenlopende aanbieders.

Een ding is zeker en dat is iedereen die een last minute vakantie of stedentrip als verrassing op Valentijnsdag krijgt aangeboden echt verrast zal zijn. Het hoeft geen lange vakantie te zijn, want een minivakantie van meerdere dagen is ook een superverrassing, waarmee iemand verblijd kan worden. Of als het budget beperkt is, zijn er altijd nog mogelijkheden om een dagje weg te gaan naar bijvoorbeeld een attractiepark of een dagtripje naar een romantisch hotel in een bosrijke omgeving in eigen land.

 Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 13-02-2013