De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Peter-Langhout

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Last minute vakantie met de hele familie in trek

Het boeken van een vakantie om vervolgens met de hele familie naar de vakantiebestemming te gaan is in opmars. Dat geldt niet alleen voor de vroege boekers en voor bijvoorbeeld kampeervakanties, maar ook voor de last minute vakanties naar zonnige oorden. Met de hele familie op vakantie gaan wordt nu al de driegeneratievakantie genoemd, waarbij vader en moeder samen met de kinderen en opa en oma van een heerlijke vakantie genieten.

Dat de driegeneratievakantie nu in opkomst is lijkt niet vreemd, want uit onderzoek is gebleken dat de ouderen van tegenwoordig in het verleden te druk hebben gehad met hun loopbaan. Een drukke carrière stond het veel tijd doorbrengen met de eigen kinderen in de weg en die verloren tijd kan nu worden ingehaald door met de kinderen en de kleinkinderen de vakantie door te brengen.

De te boeken bestemmingen en type vakanties varieert overigens bij de driegeneratievakantie, want waar de ene familie kiest voor een vakantie op een vakantiepark in eigen land, kiest de andere familie er weer voor om de zon op te zoeken en een last minute vakantie naar bijvoorbeeld de Canarische Eilanden te boeken. Voor de zomer zijn de landen Frankrijk, Spanje en Turkije nog altijd in trek en ook in de meivakantie lijken er al veel Nederlanders van een vakantie in de zon te gaan genieten.

Het is natuurlijk ook gezellig om met elkaar op vakantie te gaan en de familiebanden extra aan te halen, want een vakantie met elkaar is meer intensief dan bij elkaar op de koffie komen.

 Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 27-02-2013