De beste vakantie aanbieders vind u hier!

BeleefAfrika

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Last Minute Mania voor extra goedkope vakantie bij Corendon

De reisaanbieder Corendon heeft momenteel een leuke actie lopen, waarbij men extra voordelig op vakantie kan gaan. De Last Minute Mania actie biedt gedurende vijftien dagen de beste vakantiedeals. Zo wordt er al een achtdaagse vliegvakantie aangeboden voor een prijs vanaf 199 euro. Goedkoper op vakantie gaan is haast niet mogelijk en het is aan te raden om er snel bij te zijn.

Het aanbod van vliegvakanties tijdens de actie Last Minute Mania kent iedere dag weer twintig topaanbiedingen naar verschillende bestemmingen die zonzeker zijn te noemen. Op dit moment kunnen consumenten nog drie dagen profiteren van de extra goedkope last minute vakanties met een ruime keuze uit fantastische accommodaties voor speciale prijzen.

Het aanbod met vliegvakanties leidt onder meer naar Turkije, maar ook naar Griekenland, Spanje, Cyprus en naar de Canarische Eilanden. Er kan gekozen worden uit het aanbod met een vertrekdatum tot en met 15 april en uit een aanbod met vertrek tussen 16 april en 23 april. Wie er even tussenuit wil en van een zonvakantie wil genieten, kan nu de kans pakken. Mocht het allemaal wat te snel zijn, dan biedt Corendon ook voor de meivakantie nog fantastische mogelijkheden om een last minute vakantie te boeken. Dat is natuurlijk helemaal ideaal voor gezinnen met schoolgaande kinderen die aan de schoolvakanties gebonden zijn.

Het complete overzicht met de last minute vakanties van Corendon van de Last Minute Mania is direct beschikbaar bij het bezoeken van de website en worden op een duidelijke manier gepresenteerd.

 Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 08-04-2015