De beste vakantie aanbieders vind u hier!

BelVilla

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Irritaties in het vliegtuig

Ideaal om je vakantie mee te beginnen: inchecken op Schiphol, koffers afgeven, koffie drinken, winkeltjes kijken, boarden en vliegen maar! Comfortabel, gemakkelijk en tegenwoordig kost het steeds minder. Op vakantie gaan met het vliegtuig is voor de meeste mensen een jaarlijkse bezigheid. Ook wordt het vliegen dit jaar weer populairder.
Toch zijn er tijdens de vlucht veel mensen die zich aan dingen irriteren. WorldTicketCenter.nl heeft een enquête gehouden onder 500 consumenten.

Op nummer 1 van de grootste irritaties staat: de stoel voor je die in de ligstand wordt gezet. Maar liefst 23% van de ondervraagden ergert zich hier het meest aan.
Op nummer 2 staan vervelende kinderen. Zeker 15% van de mensen irriteert zich mateloos aan huilende kinderen. Wat opvalt is dat de mensen die dit erg irritant vinden zelf geen kinderen hebben. De ondervraagden die wel kinderen hebben, irriteren zich ook heus wel aan andere kinderen die huilen. Maar omdat zij zelf ook kinderen hebben, die af en toe huilen, kunnen zij het naar eigen zeggen niet maken om te zeggen dat ze zich hier aan irriteren.

Andere irritaties in het vliegtuig zijn: schoppen en/of duwen tegen de stoel in je rug (12 procent). 11 procent van de mensen vindt het vreselijk als een medepassagier stinkt. 8 procent ergert zich aan vieze wc’s en 9 procent aan weinig beenruimte.
Andere dingen die passagiers irriteren zijn: mensen die gelijk na de landing opstaan, terwijl het signaal van de riemen vast nog brandt (6 procent), applaudisseren na de landing (5 procent) en mensen vinden het vervelend als ze niet of slecht slapen in de stoel (4 procent).

Het vliegen is maar een klein onderdeel van de vakantie, dus irriteer je je tijdens de vlucht? Denk gewoon aan de heerlijke vakantie die je tegemoetkomt!



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 13-06-2011