De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Peter-Langhout

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Met korting goedkoop op vakantie tijdens WK voetbal

Het WK voetbal start op 12 juni en dit evenement is voor veel consumenten een reden om in deze periode niet op vakantie te gaan. Dat biedt voor andere mensen weer kansen om tijdens het WK met korting extra goedkoop op vakantie te gaan. Met dank aan het WK voetbal dat in Brazilië wordt gehouden, worden er diverse kortingen aangeboden door reisorganisaties. De kortingen op de vakanties in de maand juni tijdens het WK kunnen zelfs wel oplopen tot 50 procent.

Het gros van de Nederlanders kijk het liefst in eigen land naar de verrichtingen van Oranje tijdens het WK en dat merken ook de touroperators. Dat is ook een reden waarom er nu extra kortingen worden verstrekt voor het boeken van een last minute vakantie in juni. Meerdere reisorganisaties hebben laten weten dat dit een ideaal moment is om een vakantie te boeken die extra voordelig kan uitvallen.

Net als andere keren dat er een WK of EK werd gehouden met het Nederlands elftal, geldt dat de boekingen pas weer echt op gang komen nadat Oranje is uitgeschakeld. Op het moment dat Oranje er ook echt uit ligt, is altijd te zien dat er sprake is van een toename van het aantal boekingen van last minute vakanties. Het nadeel daarvan is wel dat de prijzen dan ook gelijk weer gaan stijgen, want de vraag wordt dan ineens heel groot. Dat betekent dan ook dat met betrekking tot de prijs de maand juni het meest ideaal is om fijn op vakantie te gaan.

 



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 04-06-2014