De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Corendon

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

De mooiste eilanden van Griekenland

Genieten op vakantie van zon, zee, strand, maar ook van prachtige natuur en cultuur? Griekenland heeft dit allemaal te bieden. Vooral de Griekse eilanden zijn pareltjes. Lastminutevakantie.com heeft een lijst gemaakt van de vijf mooiste eilanden die Griekenland te bieden heeft. Eilanden als Kos, Lesbos en Kreta zijn razend populair, maar kom je niet tegen in deze lijst. Deze eilanden zijn druk bezocht, voor de echt mooie plekjes moet je de rustigere eilanden opzoeken.

Dus  ben je nog op zoek naar een vakantie voor deze zomer? Overweeg dan eens één van de onderstaande eilanden!

Samos
Samos is een Grieks eiland in de Egeïsche zee en het ligt dichtbij de kust van Klein-Azië. Afgelopen jaren is Samos een steeds populairder vakantieplekje geworden. Het is gelukkig nog niet overspoeld met toeristen. Het is een veelzijdig eiland met een prachtige natuur. Er zijn prachtige droomstranden waar je een onbezorgde vakantie kunt houden. Veel strandjes zijn afgelegen en je kunt zomaar de enige zijn!

Mykonos
Mykonos is een klein en gezellig eiland. Het staat bekend om de gezellige en hippe uitstraling. Ook hier zijn mooie strandjes te vinden.
Veel bekende DJ’s komen naar Mykonos om in de clubs te draaien. Ook op het gebied van mode-, kook- en muziekkunst heeft het Griekse eiland veel te bieden.

Karpathos
Perfect voor een relax vakantie! Met een bergachtig landschap, lieftallige dorpjes en mooie witte zandstranden is Karpathos ideaal. Er zijn kleine dorpjes te vinden met de authentieke Griekse cultuur. Smalle straatjes, Griekse windmolens en Grieken in de traditionele klederdracht.
In de hoofdstad van Karpathos (Karpathos stad) vindt je de moderne cultuur. Veel bars en terrassen en fijne restaurants.

Skopelos
En last but not least het onbekende eiland Skopelos. Het is een klein en groen eiland. Veel natuur, helder zeewater en prachtige stranden. De dorpjes op het eiland zijn nog helemaal traditioneel en dit zie je ook in het karakter. Geen enorme all-inclusive hotels met duizenden kamers, maar kleine hotelletjes van alle gemakken voorzien voor een perfecte vakantie.



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 20-06-2011