De beste vakantie aanbieders vind u hier!

TravelBird

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Cyprus meest zonnige last minute bestemming in mei

De meivakantie is ideaal om er nog even last minute tussenuit te gaan en van een heerlijke zonnige vakantie te genieten. Bij het uitzoeken van een zonnige bestemming voor een last minute vakantie in de maand mei, is Cyprus een uitstekende bestemming. Het is zelfs op basis van de actuele en historische weerdata een van de meest zonnige vakantiebestemmingen in de maand mei, waar men ook nog eens voordelig naartoe kan gaan.

De huidige zonnige dagen zullen geen maanden aanhouden, zodat er alvast voor de zekerheid een last minute vakantie voor de maand mei kan worden geboekt. Uit het onderzoek op basis van de actuele en historische weerdata blijkt dat Cyprus niet alleen in de maand mei, maar in de maand juni als zonnige bestemming uit de bus komt. Extra voordeel is dat vakanties naar Cyprus al relatief goedkoop zijn en helemaal als de keuze wordt gemaakt voor een last minute vakantie.

In de maand mei kent Cyprus gemiddeld tien zonuren per dag en er valt bovendien maar heel weinig regen. De gemiddelde temperatuur komt zelfs uit op 26 graden Celsius en dat biedt natuurlijk de perfecte omstandigheden voor een heerlijke zonvakantie. Het zeewater kan overigens nog wel wat fris aanvoelen, maar dat is prettig om de warmte van de zon weer even van het lichaam af te krijgen. Er zijn meerdere reisaanbieders die complete pakketreizen naar Cyprus aanbieden en het is verstandig om een aantal van deze reisaanbieders te vergelijken. Bijvoorbeeld op basis van de accommodaties en bijbehorende prijzen.

 Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 22-04-2015