De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Sunweb

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Voordelige tophotels in Spanje voor meivakantie

De Meivakantie is nog een maandje weg, maar het is nooit te laat om een last minute vakantie te boeken. En zeker niet als de aanbiedingen van de voordelige tophotels in Spanje voor de meivakantie worden bekeken. D-Reizen biedt namelijk speciaal voor de meivakantie een aantal voordelige zonvakanties in Spanje met een verblijf in een tophotel.

Geniet van een zonvakantie in Spanje aan de goudgele stranden van bijvoorbeeld Mallorca, Ibiza en de Canarische Eilanden. Maar ook aan het vasteland van Spanje zijn er aanbiedingen voor de meivakantie beschikbaar. De zon schijnt dan al volop aan de Middellandse Zee, zodat een strandvakantie tot de mogelijkheden behoort. De luxe hotels en accommodaties, die D-Reizen heeft geselecteerd voor de meivakantie beschikken minimaal over vier sterren. En dat staat natuurlijk garant voor een optimaal verblijf.

Een van de last minute vakanties van D-Reizen voor de meivakantie leidt naar het prachtige plaatsje Ca’n Picafort op het eiland Mallorca. Hier is het viersterren hotel Platj Daurada beschikbaar en kan er op basis van halfpension worden verbleven. Wie de voorkeur geeft aan een vijfsterren complex heeft de mogelijkheid om de meivakantie via D-Reizen door te brengen in het Pula Suites Hotel Golf & Spa in Son Servera op Mallorca. Maar ook de Canarische Eilanden bieden schitterende mogelijkheden om van een zonvakantie te genieten tijdens de meivakantie. Boek een last minute vakantie naar bijvoorbeeld Club Drago Park op het eiland Fuerteventura. Of ga naar het schitterende vijfsterren resort Melia Tamarindos op Gran Canaria. De aanbiedingen voor een last minute meivakantie in Spanje staan in een handige overzicht weergegeven op de website van D-Reizen.



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 21-03-2012