De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Corendon

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Populariteit vakantie naar Kroatie stijgt

De populariteit van vakanties en het boeken van een last minute vakantie naar Kroatië neemt toe. In het afgelopen jaar zijn er weer meer toeristen naar het prachtige vakantieland gegaan dan in 2011. Ook voor dit jaar is het de verwachting dat vele toeristen hun vakantie in Kroatië zullen doorbrengen. Dat is ook niet voor niets, want Kroatië is een schitterend vakantieland, dat niet alleen een ideale bestemming is voor gezinnen met kinderen, maar ook voor jongeren en ouderen. De veelzijdigheid van het land maakt het aantrekkelijk om er de vakantie door te brengen.

De veelzijdigheid van Kroatië is onder meer terug te vinden in de rijke geschiedenis met een diversiteit aan bewaard gebleven culturele bezienswaardigheden. De prachtige gebieden met ongerepte natuur hebben een grote aantrekkingskracht op toeristen en de schitterende stranden bieden de basis voor een perfecte strandvakantie in Kroatië. In Kroatië zijn meer dan duizend verschillende stranden te vinden. De stranden variëren van toeristische trekpleisters tot verborgen paradijsjes.

De grote steden in Kroatië lenen zich prima om er een dagje door te brengen tijdens de vakantie. Zo is de havenstad Zadar rijk aan historische bouwwerken en kunnen in de stad Split prachtige paleizen bezichtigd worden, zoals het paleis van Diocletianus. Dubrovnik is aan het water gelegen en vanuit de kleine haven worden leuke boottochten georganiseerd, waar de toeristen veelvuldig gebruik van maken.

Met betrekking tot de accommodaties in Kroatië is er een divers aanbod, zodat de vakantie doorgebracht kan worden op een kindvriendelijke camping, maar ook in een van de luxe hotels.

.Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 23-01-2013