De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Peter-Langhout

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Last minute wintersportaanbiedingen van Bizztravel

De meeste wintersporters zijn weer huiswaarts gekeerd, maar er zijn altijd nog bestemmingen waar ook in de maand maart en zelfs april nog volop sneeuw ligt. Bizztravel speelt daar handig op in door met een groot aantal spectaculaire last minute vakanties voor de wintersport te komen.

Met Bizztravel is het mogelijk om snel en voordelig op wintersport te gaan. Met bovendien de zekerheid dat de skipas al bij de prijs is inbegrepen. Verder wordt de laagste prijsgarantie geboden op het huren van skimateriaal en het volgen van skiles. Het aanbod van last minute vakanties van Bizztravel is heel divers en dat geldt eveneens voor de accommodaties.

In de maand maart kan iedereen nog een last minute vakantie naar Oostenrijk boeken en in april worden er bovendien nog talloze mogelijkheden voor onder meer Frankrijk aangeboden. Er kan in de meeste wintersportbestemmingen een keuze worden gemaakt uit verschillende accommodaties. De voorkeur kan uitgaan naar een luxe chalet of naar een eenvoudig vormgegeven appartement. Elk reisgezelschap, hoe groot of klein, zal via de last minute aanbiedingen van Bizztravel van een passend onderkomen kunnen worden voorzien.

Wintersporters zonder ervaring en materiaal hebben de mogelijkheid om bij het boeken van de last minute wintersportvakantie meteen de skilessen vast te leggen en ski’s en skischoenen re reserveren. Handig bij aankomst, want de ski’s kunnen meteen worden ondergebonden. De waanzinnige wintersportweken van Bizztravel zijn zeker nog niet voorbij en ook in Zwitserland en Italië zijn nog leuke accommodaties beschikbaar voor de wintersport.



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 06-03-2012

Last minute vakantie wintersport in trek

Een groot aantal mensen heeft gewacht met het boeken van een wintersportvakantie, maar nu blijken de last minute vakanties voor de wintersport in trek te komen. Op het laatste moment wordt er besloten om bijvoorbeeld de kerstvakantie door te brengen in Oostenrijk, Frankrijk of Zwitserland om daar van een heerlijke wintersportvakantie te genieten.

De wintersportreizen die met een vertrek op korte termijn worden aangeboden als last minute vakantie zijn laag geprijsd. Dat trekt mensen die eerder niet hebben geboekt over de streep om alsnog op wintersport te gaan naar een van de populaire bestemmingen. Bizztravel is een van de touroperators die een aantal voordelig geprijsde wintersportvakanties aanbiedt met vertrek op bijvoorbeeld zaterdag 22 december. De kerstvakantie kan dus supervoordelig in het buitenland worden doorgebracht.

 De wintersportreizen van Bizztravel zijn overigens altijd al voordelig geprijsd en hebben het voordeel dat de prijs van de skipas al bij de reissom is inbegrepen. Dat betekent dat er weinig rekening hoeft te worden gehouden met andere hoge extra kosten. Op het gebied van de accommodaties voor het verblijf tijdens de wintersport zijn tegenwoordig de chalets heel populair, waar veel privacy wordt geboden en met meerdere personen kan verblijven.

Op dit moment worden er vooral veel last minute vakanties voor de wintersport geboekt die in de periode van de kerstvakantie vallen. Wie ook op wintersport wil, maar pas in het voorjaar heeft de mogelijkheid om in de voorjaarsvakantie tegen een voordelige prijs met het hele gezin op wintersport te gaan. Er hoeft dus niet tot het laatste moment gewacht te worden om een wintersportvakantie te boeken en toch voordelig uit te zijn.

 



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 12-12-2012