De beste vakantie aanbieders vind u hier!

GoMundo

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Last minute vakantie naar Cyprus populair

Het boeken van een last minute vakantie naar Cyprus is sterk in opkomst. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want alle ingrediënten voor een afwisselende strandvakantie zijn op dit eiland aanwezig. In het oosten van het eiland bij Ayia Napa zijn een groot aantal zonnige bestemmingen te vinden. Wie op zoek wil naar cultuur kan verblijven in of rond Pafos, waar zich op een aantal vierkante kilometer meer dan tweeduizend jaar geschiedenis bevindt.

Wie een last minute vakantie naar Cyprus boekt, komt terecht op een eiland, dat in het oosten van de Middellandse Zee is gelegen. Geografisch gezien zou het eiland deel uitmaken van Azië, maar Cyprus behoort vanaf 2004 al tot de Europese Unie. Op het eiland zijn talloze hoogtepunten te vinden met een hoge culturele en historische waarde. Onder Nederlandse toeristen is de badplaats Pafos het meest populair. Deze kustplaats beschikt over een prachtige boulevard, een gezellige markthal en een bruisend havengebied. De hotels beschikken hier veelal over een privéstrand en verder is er het openbare strand Leofores Poseidonos. De ruïnes van Kato Pafos zijn een echte aanrader om te bezoeken.

Het is ook mogelijk om een last minute vakantie naar een hotel in Ayia Napa op Cyprus te boeken. Deze plaats wordt gezien als een waar paradijs voor de liefhebbers van een strandvakantie. Het water is helderblauw en de zandstranden schijnen wit op. Ook bevinden zich hier veel gezellige beachbars, waar altijd een verfrissend drankje klaarstaat.  Er zijn diverse touroperators, die pakketreizen naar Cyprus aanbieden. Een last minute vakantie naar Cyprus kan bijvoorbeeld geboekt worden bij D-Reizen en bij Sunweb.

 



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 20-06-2012