De beste vakantie aanbieders vind u hier!

TravelBird

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Populaire last minute bestemmingen in Europa

Last minute een vakantie boeken kan vrijwel overal naar toe. Wie liever niet al te ver weg wil, heeft de mogelijkheid om een vakantie te boeken naar een van de populaire last minute bestemmingen in Europa. Tot de populaire bestemmingen in Europa om op het laatste moment een vakantie naar toe te boeken behoren onder meer de Turkse Rivièra en het Griekse eiland Kreta.

De Turkse Rivièra heeft veel te bieden. Turkije is als vakantieland een van de populaire bestemmingen om een last minute vakantie naar toe te boeken. De Turkse Rivièra is een ideale bestemming voor liefhebbers van zon, zee en strand. Het mediterrane klimaat is bijzonder aangenaam, waarbij de temperaturen in september ook ideaal zijn om activiteiten te ondernemen. Antalya en Alanya zijn grote badplaatsen, waar veel Nederlands heen gaan op vakantie. Een andere topbestemming is Kreta. Daar is voor jong en oud van alles te beleven. Het eiland is rijk aan historische en natuurlijke bezienswaardigheden en in badplaatsen, zoals Chersonissos, is het uitgaan elke dag een geweldig feest.

De vakantie doorbrengen op een zonnig Spaans eiland benadrukt het echte vakantiegevoel. Van de Spaanse eilanden is Mallorca een populair eiland om een last minute naar toe te boeken. Er zijn drukke toeristische plaatsen, maar ook rustige dorpen, zodat met de eigen voorkeur rekening kan worden gehouden. Dan zijn er nog twee andere populaire bestemmingen waar het in de nazomer heerlijk vertoeven is. Het schilderachtige Rabat op het eiland Malta is daar één van net als de vakantiebestemming Sunny Beach in Bulgarije.

 



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 15-08-2012