De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Breakloose

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Inpakkerskorting tot vijftig procent bij Sunweb

Sunweb heeft een speciale aanbieding in de vorm van een inpakkerskorting, die wel kan oplopen tot vijftig procent van de echte prijs. De actie duurt twee weken, waarin honderden zonnige reizen worden aangeboden tegen inpakprijzen. Inpakken en wegwezen maar lijkt hier de boodschap te zijn. De consument kan tijdens de actieperiode uit verschillende bestemmingen keuze maken.

De vakanties met korting worden onder meer aangeboden naar Spanje, Griekenland, Turkije en Portugal. Consumenten kunnen eenvoudig hun voorkeur voor een land selecteren, waarna de lijst van vakanties met inpakkerskortingen getoond wordt. De term inpakken is ook zeker van toepassing, omdat het hier vooral gaat om last minute vakanties. Wie vandaag nog wil profiteren, kan bijvoorbeeld op zaterdag 28 april al vliegen naar een prachtig appartement in Blanes aan de Costa Brava.

Andere last minute vakanties met de extra korting leiden onder meer naar Torremolinos in Andalusië met een vertrek op zaterdag 5 mei. De lijst met hotels en appartementen in Spanje, die voor een inpakkerskorting in aanmerking komen, lijkt haast eindeloos. Het is zeker aan te raden om daarvan te profiteren als er nog een last minute vakantie in de planning ligt.

Wie liever naar Turkije, Portugal of Griekenland gaat, heeft net zo veel mogelijkheden als er in Spanje worden aangeboden. Sunweb heeft wel vaker vakanties in de aanbieding maar de Inpakkers promotie slaat werkelijk alles. Wie nog twijfelt, heeft bovendien de mogelijkheid om van de drie dagen bedenktijd gebruik te maken. Eerst de vakantie vastleggen dan maar, want er wordt drie dagen de tijd gegeven om de reis kosteloos te annuleren.



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 18-04-2012