De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Peter-Langhout

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Goedkope stedentrip Berlijn van GoMundo

Een stedentrip naar Berlijn is ideaal om er een paar dagen helemaal tussenuit te zijn. En Berlijn is een geweldige bestemming. Niet alleen zijn hier historische en culturele bezienswaardigheden in overvloed aanwezig, want ook het winkelaanbod en het uitgaansleven is er fantastisch.

Een stedentrip Berlijn hoeft niet duur te zijn, want wie van een aanbieding gebruikmaakt, zoals van GoMundo kan tegen een absurd lage prijs een paar dagen lang genieten. Op dit moment wordt een stedentrip Berlijn aangeboden voor 69 euro bij GoMundo. De prijs is laag genoeg om meteen een stedentrip naar Berlijn te boeken.

Het hotel voor deze stedentrip naar Berlijn betreft het Titanic Comfort hotel, waarbij er op basis van logies en ontbijt wordt verbleven. Het comfortabele hotel bevindt zich op een centrale locatie in het district Berlin Mitte op een kwartier loopafstand van de bezienswaardigheid Checkpoint Charlie. En op vijf minuten afstand van het hotel bevindt zich de rivier de Spree. De kamers zijn voorzien van een moderne inrichting. Wie met de eigen auto naar Berlijn rijdt, kan een parkeerplaats in de straat reserveren, waarvoor wel kosten in rekening worden gebracht.

Overigens biedt GoMundo nog meer exlusieve stedentrips aan naar onder meer populaire steden als Istanbul, Barcelona en Lissabon. Maar ook Tel Aviv en Marrakech zijn als stedentrips in het aanbod van GoMundo opgenomen. Er zijn dus meer dan genoeg steden beschikbaar om een keuze uit te maken. Wie een keer een citybreak heeft beleefd, zal zeker vaker een stedentrip boeken. En dat kan goedkoop bij GoMundo.



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 04-04-2012