De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Kras

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Goedkoop op wintersport

Een wintersportvakantie brengt de nodige kosten met zich mee. Meer nog dan voor de zomervakantie, want er moet wintersportkleding worden aangeschaft en ski’s en skischoenen worden meestal gehuurd. Bovendien komt de skipas er nog overheen. Toch zijn er ook mogelijkheden voor wintersportfanaten met een laag budget. Een aantal bestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk en Italië komen deze winter goedkoop uit de bus. Een goedkope wintersportvakantie biedt een combinatie van een betaalbare accommodatie en lage prijzen voor de skipassen. De minder grote skigebieden zijn relatief goedkoop en ideaal voor beginners en gezinnen met kinderen.

In Oostenrijk in de regio Dachstein West ligt het skigebied Abtenau. Hier is een keur aan betaalbare accommodaties beschikbaar en zijn de prijzen van de skipassen nog relatief laag. Dat geldt ook voor het gemoedelijke wintersportoord Andelsbuch, dat in het Bregenzerwald is gelegen. Bij de skilift is het nog mogelijk om een puntenkaart te kopen en door de overzichtelijkheid van het skigebied is het een prima wintersportbestemming voor families met kinderen.

De vakantie kan in de winter ook doorgebracht worden in het goedkope La Rosière in Frankrijk. Dit gebied maakt deel uit van grote Franse skigebieden, zoals Paradiski en Les Trois Vallées. La Rosière sluit aan op het Italiaanse skigebied La Thuile. Ook in het Mauriennedal in Frankrijk zijn er verschillende goedkopere wintersportbestemmingen beschikbaar, zoals La Norma en Val Cenis.

In Italië kan de wintersportvakantie tegen een betaalbare prijs worden doorgebracht in onder meer het skigebied Reschen. De goedkope accommodaties zijn hier in de omliggende dorpjes te vinden. En hier kunnen nog deelliftpassen worden aangeschaft.



Geschreven door LastMinuteVakantie.com op 14-11-2011