De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Kras

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Turkije

Turkije is niet voor niets een populair vakantieland, dat bij velen in trek is. Turkije heeft namelijk veel te bieden, waar families, maar ook jongeren en senioren een prima vakantie kunnen vieren. Er kan gekozen worden voor een rustige vakantie in Turkije in een plaats, die nog niet overstroomd wordt met toeristen, maar er zijn ook plaatsen, die alom bekend staan als toeristische trekpleisters. Turkije heeft wat betreft de diversiteit van mogelijkheden dan ook veel te bieden.

Turkije hotel Er zijn kilometers lange zandstranden, maar ook knusse strandjes in een baai. Degenen die tijdens hun vakantie op zoek gaan naar cultuur komen wat betreft het aanbod van historische bezienswaardigheden zeker aan hun trekken. Een all inclusive vakantie naar Turkije wordt veel geboekt, maar er zijn ook hotels en appartementen, waar men zelf voor het eten moet zorgen door bijvoorbeeld elke dag lekker uit eten te gaan in een van de gezellige restaurantjes. Turkije is dan ook een vakantieland voor iedereen.

Wie van de zon, zee en het strand houdt en van uitgaan zijn er volop mogelijkheden. Bent u liever op rust gesteld tijdens de vakantie, dan kan de keuze vallen op een van de authentieke Turkse plaatsen aan de kust in een rustige omgeving waar het strand niet overladen is met toeristen of op het platteland van Anatolië. Het strand en de zee kunnen afgewisseld worden met wandelingen door de natuur of een bezoek aan culturele trekpleisters.

Turkije vakantieDe Lycische kust, een van de mooiste kusten van Turkije, biedt schitterende baaien met smalle zandstrandjes in een prachtige groene natuur. Leuke plekjes kunnen vanaf het water bekeken worden in een klassieke Gület zeilboot van hout. Wie nog eens wat anders wil beleven, heeft ook de mogelijkheid om vanuit Turkije een dagtocht te maken naar een van de Griekse eilanden zoals Rhodos, dat nabij de Lycische kust is gelegen en dus eenvoudig bereikbaar is.

Aanmelden