De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Kras

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Portugal

Portugal vakantieIn de afgelopen dertig jaar is Portugal zeker door miljoenen toeristen bezocht. Een groot deel van de toeristen trekt naar de Algarve met schitterende badplaatsen, die naast brede zandstranden ook nog eens een fantastisch uitgaansleven kunnen bieden. Andere vakantiegangers gaan liever op culturele ontdekking en bezoeken Lissabon of Porto net als de plaatsen Estoril en Cascais, die aan de kust van Lissabon zijn gelegen.

Het genoegen van het maken van een reis door Portugal is dat het een land is, dat in West-Europa nog het minst echt ontdekt is. Het karakter van het land is dan ook voelbaar als gevoel van isolatie in de uithoeken van het land, waar toerisme nog geen deel uitmaakt van het dagelijks leven zoals in de Algarve. Liefhebbers kunnen dan ook nog altijd de ware cultuur van Portugal ontdekken.

Portugal vakanties In het noorden in de groene Minho zullen reizigers aangenaam verblijd worden door vriendelijkheid en gastvrijheid van de plaatselijke bevolking.

Vakantiegangers die hebben verbleven in een accommodatie van particulieren via Turismo de Habitacao kunnen dit zeker beamen. Ook de nationale parken in Portugal zoals de Peneda-Gerez en de hoge bergketen Montesinho zijn een bezoek meer dan waard. Vanaf het strand in de Algarve is het maar enkele uren rijden om de fraaie kurkbomen te bewonderen in Alentejo, waar ook de bekende witte dorpjes zijn gelegen.

Aanmelden