De beste vakantie aanbieders vind u hier!

GoMundo

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Kroatie

Kroatie vakantieKroatië is een land dat men nu vooral nog kent als het land dat in oorlog was in de jaren negentig. Deze periode behoort inmiddels weer tot het verleden en tegenwoordig ontwikkelt het land langzaam maar zeker weer als een toeristische bestemming. De Kroaten zijn dan ook weer trots op hun land en willen dit graag met anderen delen.

Natuur en cultuur zijn in Kroatië niet altijd van elkaar gescheiden, maar lopen soms zelfs in elkaar over. Stranden die een aanblik geven als een tropisch paradijs met helder water, waarin verborgen natuurlijke schatten zijn gelegen, wachten alleen maar op de komst van vakantiegangers. Rust en ruimte zijn kernwoorden, die zeker op Kroatië van toepassing zijn, maar als men op zoek gaat naar een bruisend uitgaansleven, hoeft men ook niet lang te zoeken.

De inwoners zijn alleraardigst en behulpzaam en vooral de oude stadjes met historische kernen hebben een enorme aantrekkingskracht. Accommodaties zijn er verschillende soorten variërend van campings tot luxe hotels en van appartementen tot vakantiehuizen. In Kroatië wordt u als volgt welkom geheten 'Dobro dosli u Hrvatsku.

Aanmelden