De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Breakloose

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Griekenland

Grieken staan bekend als aardige en behulpzame mensen. Dat kan ook niet anders, als je in een prachtig land woont, waar men het woord 'haast' niet kent. Bovendien schijnt de zon jaarlijks zeker 300 dagen en is de temperatuur dus warm en aangenaam.

Griekenland vakantie Griekenland is een land dat bekend staat om de eeuwenoude tradities en historische bezienswaardigheden. Opgravingen uit de oudheid zijn eerder regel als uitzondering en van groot belang voor het land. Liefhebbers van cultuur, kunnen dan ook volop genieten.

Uiteraard mag ook de Griekse keuken genoemd en geroemd worden met traditionele gerechten als mousaka en souvlaki. Het nationale drankje van Griekenland is ouzo en dat moet men zeker eens geprobeerd hebben.

In het zuidoosten van Europa is Griekenland te vinden. Griekenland bestaat voor het grootste deel uit het vasteland, maar kent daarnaast een verscheidenheid aan eilandjes waarvan het aantal wel rond de 1500 bedraagt. Het schiereiland van Griekenland draagt de naam Peloponessos.

Aanmelden