De beste vakantie aanbieders vind u hier!

Corendon

Snel een aanbieder vinden

Acties van aanbieders

Gambia

Gambia vakantieGambia bevindt zich in West-Afrika en is gelegen aan de Atlantische Oceaan. Voorheen was Gambia een Britse kolonie en nu is het de kleinste zelfstandige staat. Het land heeft een oppervlakte van ruim 11.000 vierkante kilometer dat langgerekt is en doorkruist wordt door de rivier Gambia. De breedte van het land is niet veel breder dan 35 kilometer, behalve het kustgebied, waar de breedte kan oplopen tot 50 kilometer. Vanaf het puntje in het westen van Gambia tot de grens in het oosten is de lengte van het land 320 kilometer.

Aan drie kanten wordt Gambia begrensd door het land Senegal, een land dat tot wel 17 maal zo groot is als Gambia. In Gambia wonen ongeveer een miljoen mensen en het land onderhoudt nauwe banden met buurland Senegal.

Gambia vakantie Gambia is smal, maar dat is zeker geen belemmering om van een heerlijke vakantie te genieten. De prachtige stranden, hoge temperaturen en een geweldige natuur zijn de belangrijkste ingrediƫnten met als aanvulling de beleving van een totaal andere cultuur.

Liefhebbers van vogels en van vissen komen in dit land prima tot hun recht.

Aanmelden